4-5-6. uçuş denemeleri :)

Sevgili Evren Varol kardeşimin büyük bir özenle topladığı ESM ME110...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Akşama inşallah güzel haberlerle burada olurum. :)

Sümer Yamaner' Alıntı:

Hadi insallah abi, merakla bekliyoruz :thumbup: Kolay gelsin :halay:

Merakla ve heyecanla bekliyoruz.. :) inişe geçerken yukarda yazdıklarıma dikkat edin .. :p :saygilar: :RCKolik:

serdar topraktan' Alıntı:
Merakla ve heyecanla bekliyoruz.. :) inişe geçerken yukarda yazdıklarıma dikkat edin .. :p :saygilar: :RCKolik:
Serdar abi simde ki inişini görmek için video çekebilirsen çeker misin merak ettim inişlerinizi :D

Kadir Kurt' Alıntı:
Serdar abi simde ki inişini görmek için video çekebilirsen çeker misin merak ettim inişlerinizi :D

Kadir bugün de bir uçuş yaptım :) bu sefer videoya aldım. İlk videom bu ilk fırsatta yükleyeceğim. Simulasyondaki inişlerimi de kaydedebilirsem onu da yükleyeceğim.. bugünkü inemeyişim zaten bomba oldu.. :)

Sümer Yamaner' Alıntı:

Dunkü maiden nasıl geçti abi ??

serdar topraktan' Alıntı:

Elimizden geleni yaptık. :D :p

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Dunkü maiden nasıl geçti abi ??

Gayet iyi geçti. Uçuş mükemmeldi. İnişte uçak biraz otlara çıkınca ESM'nin yapıştırıcı kullanmadan yapmış olduğu iniş takımı yuvası zarar gördü. Dün akşamdan beri Youtube'a yükleyemedim videoları. Benim PC'de bir USB WiFi adaptörü var ve bir uzatma kablosu ile bağlı. Kediler yerinden oynatmış. Gece yüklerken bağlantı kesilip öylece kalmış. :) Birazdan hazır olur sanıyorum. Haa bir de ismi lazım değil kameraman arkadaş record butonunu karıştırınca iniş yerine dağlar taşlar çekilmiş. :D :p

Sümer Yamaner' Alıntı:
...Gayet iyi geçti. Uçuş mükemmeldi. İnişte uçak biraz otlara çıkınca ESM'nin yapıştırıcı kullanmadan yapmış olduğu iniş takımı yuvası zarar gördü. Dün akşamdan beri Youtube'a yükleyemedim videoları. Benim PC'de bir USB WiFi adaptörü var ve bir uzatma kablosu ile bağlı. Kediler yerinden oynatmış. Gece yüklerken bağlantı kesilip öylece kalmış. :) Birazdan hazır olur sanıyorum. Haa bir de ismi lazım değil kameraman arkadaş record butonunu karıştırınca iniş yerine dağlar taşlar çekilmiş. :D :p
Neyse abi artık olduğu kadarını izleriz bizde, buna da şükür :thumbup: :halay:

Maiden Uçuş videosu :

Yeni konu olarak taşınmıştır.