3D Printer Tavsiye

Emre Çelikk

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Arkadaşlar selamlar. Bi 16K bandın da birde 25k bandında fiyat performans olarak önerebileceğiniz 3D Printer var mı?

Arkadaşlar selamlar. Bi 16K bandın da birde 25k bandında fiyat performans olarak önerebileceğiniz 3D Printer var mı?
16K bandında Bambulab A1 , düz modeli mini veya combo değil.
27k ya da Bambulab P1S var.
Ben ikisini de kullanmadım ama alacak olsam bunlari alırdım. İkiside önerilen modeller

Ben 10 gün önce Creality K1C Karbon aldım, fiyat 21000 civarı. Bambulab P1P ile kıyaslaya bilirsin. Çelik nozzle olduğu için karbon filament kullanmak istersen rahatça kullanabilirsin. Bambulap tan avantajı fiyatları daha uygun ve kapalı kasa,dezavantaşı XY de 36mm daha ufak baskı alanı var

Son düzenleme:
Ben 10 gün önce Creality K1C Karbon aldım, fiyat 21000 civarı. Bambulab P1P ile kıyaslaya bilirsin. Çelik nozzle olduğu için karbon filament kullanmak istersen rahatça kullanabilirsin. Bambulap tan avantajı fiyatları daha uygun ve kapalı kasa,dezavantaşı XY de 36mm daha ufak baskı alanı var
Şöyle ki hocam drone yapan bir üniversite takımı için ürün bakıyorum şuan. Genelde pla flament kullanılacak. Sürekli baş ağrıtmadan baskı almak derdimiz. Önceden Ender 3 pro kullanıyorduk.

bambu lab p1s ve bambu lab a1 al arkana bile bakma can sağlığını psikolojini düşünüyorsan creality nin bütün aletlerinden uzak dur metatech firmasından alabilirsin filament indirimi veriyorlardı yazıcıyı alıp herhangi bir problem yaşarsan bana ulaş her zaman yardımcı olurum

• Beğen
Tepkiler: Emre Çelikk
Ender 3 S1 aldım ve 3-4 yıldır gayet menunum. Yazıcı ayarlarını düzgün yapıp dilimleme programının dilinden de anlarsan sorun yaşamazsın. Tabi arkadaş can sağlığı falan demiş. Ne yaşadı bilemiyorum. Ben memnunum. Bambulab veya diğerleri hakkında fikrim olmadığı için bu konuya daha önce yazmadım.

• Beğen
Tepkiler: Emre Çelikk
sürekli yeni cihaz yapıyorlar yeni aldığınız ürün bir kaç ay sonra bir bakmışsınız eski diye hitap ediliyor tabi bu işin kolay kısmı asıl zor olan kısım stabil baskı almaması yüksek hızlara çıkmak isteyince sapıtması baskıyı yerinden sökmeler vs vs
telegram whatsapp da bulunduğum gruplarda çok problem gördüm creality cihazları için çoğuda satıp bambu serisi cihazlara geçiş yaptı

Ender 3 S1 aldım ve 3-4 yıldır gayet menunum. Yazıcı ayarlarını düzgün yapıp dilimleme programının dilinden de anlarsan sorun yaşamazsın. Tabi arkadaş can sağlığı falan demiş. Ne yaşadı bilemiyorum. Ben memnunum. Bambulab veya diğerleri hakkında fikrim olmadığı için bu konuya daha önce yazmadım.
s1 güzel cihaz güzel bir tabla ayarıyla çok efsane baskılar alınabilir ama hız konusunda çok yavaş kalıyor küçücük baskılar bile saatler sürebiliyor

Ender 3 pro kullandım dediğim gibi çok güzel baskılar aldığım oldu ama evet hız konusunda sorunları var. Çok fazla yormuşluğu da sağolsun. Bambu lab'ın bahsi geçen modellerinden alırım büyük ihtimalle. Sağolun ilginiz için

• Beğen
Tepkiler: oguzhan ece