Merhaba arkadaşlar. Two Trees Bluer V3-90P BLU-3 model bir printer siparişi verdim. Beraberinde filament de alacaktım fakat baktığım tüm markalarda nozül tıkanması, tablaya yapışmama, kopma gibi sorunlardan bahsetmişler. Ezsun, tinylab, porimo, filameon vs iyi olarak bildiğim tüm markalarda sorunlar olduğunu söylüyorlar. Hatta filament kalitesinin renkten renge değiştiğini söyleyenler de var. Durum böyle olunca yorumlardan pek birşey çıkaramadım. Burada 3d printer kullanan arkadaşlarımıza bir danışmak istedim. Sorun çıkartmayan, baskısı temiz, 1.75mm çaplı filament arıyorum belirttiğim yazıcı için. Hangi marka, çeşitte almalıyım? Pla, Abs?
Filamenti şunlar için kullanmayı düşünüyorum; kişisel projeler için mini kabin, gövde tipi şeyler ve - mukavemetinden endişe etsem de denemeye karar verdiğim- rc araçlar için servo kolu gibi parçalar...
Edit: Yazım
Filamenti şunlar için kullanmayı düşünüyorum; kişisel projeler için mini kabin, gövde tipi şeyler ve - mukavemetinden endişe etsem de denemeye karar verdiğim- rc araçlar için servo kolu gibi parçalar...
Edit: Yazım
Son düzenleme: