27.12.2015 BURDUR buluşma - Maiden ve Kırım
Rasim Öztürk' Alıntı:
Kırımdan sonra elde model kalınca, raporunu çekmek de kolay oluyor. Bazen elde model de kalmıyor, kırım raporu olarak şöyle bir şey çekiyoruz Hakan abi
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Model elde kalırsa da, şöyle oluyor rapor.. olaylar 2:20 gibi başlıyor...
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Hiç hatırlatma Rasim , o gün öyle üzüldüm ki
, eğlenceye falan bakmayıp otele dönmüştüm..Sağlık olsun , benimkisi kırım değil sadece latife , gerçekten cüsseli bir modelin hepten kaybı bir ömür boyu unutulacak hatıra değildi ..Eskişehir ekibinin imtihanı da böyle oldu değil mi , nasıl tevafuk olmuştu , Emrem de komple x5'i kaybettiği günde böyle üzülmüştük..
Şimdi bunları hatırlayınca , bizim kırıma sadece gülüyorum , bu hayatta türlü nevi imtihanlar ve dertler varken , bizimkisi zevkin kederi işte...Adam ayakkabım yok diye üzülürmüş , taa ki ayakları olmayan birini görene kadar...Şükür sağlığımız yerinde , şükür ki huzurumuz var , belki soframızda katığımız çok çeşitli ve lüx olmasa da , en azından yine yok demeyecek kadar katığımız da var şükür...Arkadaşlarımız var , dostlarımız var , şükür ki , bunca hayat keşmekesi arasında mücadele edip giderken , akşam evime gelip , huzurlu bir şekilde sığındığım yuvam var , ailem var...Daha ne isteyelim , bu durumuma rağmen , modellerimin tarihi geçmiş de olsa , uçmaktan zevk aldığım bir hobim, kafama göre dostlarla buluşup , konuştuğum bu güzel forumumuz var...Hamd olsun , öyle zenginim ki , model komple gitseydi bile, bu kazanımlarımın varlığı bana ziyadesiyle yetiyor ve keyif veriyor...
Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Hakan Bey, Büyük geçmiş olsun. Acınızı, üzüntünüzü paylaşıyoruz. Emin olun her kırımda, drone/uçak kaybolmasında kendi anılarımız tekrar gün yüzüne çıkıyor. Cana geleceğine eşyaya zarar versin diyoruz.
Ali Bülent Bey teşekkür ederim...
Cana geleceğine her zaman mala gelsin...Mühim olan sağlık , ötesi hikaye....