Samet Acar Uye Katılım 30 Ara 2018 Mesajlar 50 Tepkime puanı 143 Konum İstanbul İlgi Alanı Uçak 20 Eki 2022 #16 Geliyoruz geliyoruz Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: TÜRKALP KUCUR, Erdoğan Ekşioğlu, kenan özendi ve 2 diğerleri
M Muhammed Ali Kaya Yeni Uye Katılım 2 Eki 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 3 Yaş 22 Konum ısparta İlgi Alanı Hepsi 20 Eki 2022 #17 Keşke sınav haftama denk gelmeseydi...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Eki 2022 #18 Ne yazık ki bu sene de gelmedik. Biraz görsel alabilir miyiz @Sumer Yamaner abi ?
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 23 Eki 2022 #19 Az nefesleneyim... Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 27 Eki 2022 #20 Sumer Yamaner' Alıntı: Az nefesleneyim... Genişletmek için tıkla ... Biraz fazla derin bir nefes mi oldu acaba abi ? Tepkiler: TÜRKALP KUCUR ve Deniz Tanrıverdi
Sumer Yamaner' Alıntı: Az nefesleneyim... Genişletmek için tıkla ... Biraz fazla derin bir nefes mi oldu acaba abi ?
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 28 Eki 2022 #21 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Biraz fazla derin bir nefes mi oldu acaba abi ? Genişletmek için tıkla ... Özüürrr... Cuma günü uluslar arası bir kongrede konuşmam var. Ona yoğunlaşınca bunu unuttum. Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Biraz fazla derin bir nefes mi oldu acaba abi ? Genişletmek için tıkla ... Özüürrr... Cuma günü uluslar arası bir kongrede konuşmam var. Ona yoğunlaşınca bunu unuttum.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 28 Eki 2022 #22 Bende çok sayıda kısa video klip var. Fotoğraf az... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Hakan Ülgenalp, Ömer Erkan, kenan özendi ve 2 diğerleri
Bende çok sayıda kısa video klip var. Fotoğraf az... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 28 Eki 2022 #23 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün, Hakan Ülgenalp, Ömer Erkan ve 3 diğerleri
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 28 Eki 2022 #24 Sumer Yamaner' Alıntı: Özüürrr... Cuma günü uluslar arası bir kongrede konuşmam var. Ona yoğunlaşınca bunu unuttum. Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık abi. Esas ben özür dilerim en önemli günlerden bir tanesini atladım için. Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Sumer Yamaner' Alıntı: Özüürrr... Cuma günü uluslar arası bir kongrede konuşmam var. Ona yoğunlaşınca bunu unuttum. Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık abi. Esas ben özür dilerim en önemli günlerden bir tanesini atladım için.