Davet 21-22 Eylül Kocaeli Türkiye buluşması

Baya keyifli ve yorucu bir gün oldu 😅 Çok şükür can sıkacak bir durum da olmadı. Arkadaşlarla da yüz yüze tanışma fırsatımız oldu.

Eclipsonun model 3dsini lw-pla ile basmıştık. Dün kötü servolar ile deneme yapmıştık. Biraz problemliydi. En az 1cm merkezleme hatası vardı. Bugün güzel servolar ile bir güzel ayarladı @Bünyamin kayacı abi. Ve bence çok iyi uçuyor. Yani imac basic sekans için gayet ideal bir uçak. Düzgün bir pist ile birlikte inişler de gayet rahat. Ben baya beğendim. Başarılı👍
Uçuş videosu yok mu abi? Merak ettim ben de😋😋

Çok güzel bir haftasonu geçirdim. Herşeyden önce modelci arkadaşlar ile yüz yüze tanışmak ayrı bir güzel oldu. Hepsi birbirinden iyi arkadaşlar. Boyut olarak görebileceğim tüm elektrikli helikopter modellerini gördüm. Bol bol uçtuk. Yani şuan hiç uçasım hatta model göresim bile yok diyebilirim. :) Pist gerçekten çok güzel. Böyle bir pist böyle bir Kocaeli ekibi olunca insanın Kocaeliye taşınası geliyor :) Kenanada özel ilgisinden ve organizasyonun öncülüğünü yapmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada favori modelim goblin 570 :) En çok onu beğendim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
Uçuş videosu yok mu abi? Merak ettim ben de😋😋
İlk günden bir tane video var. Sg90 servolar ile beraber. Yaklaşık 1cm merkezleme sorunu vardı. Yani aslında baya sıkıntılı. Zaten uçuşta iniş yaklaşmalarında kendini belli ediyor. Bunu bilerek izlediğinde gayet de güzel uçtuğunu anlayabilirsin. Bir daha ki sefere video çekeriz inşallah.

İniş yaklaşması baya stresliydi. Bünyamin abinin 4 dakika oldu demesini hiç duymadan sanki hiç sorun yokmuş gibi iniş yapmaya çalışıyordum:lol::lol: İnişi çekmemiş ama fena değildi iniş. İndikten biraz sonra kuyruk havaya kalktı ve 1 metre kadar burun sürüklenip durdu. İkinci uçuş tamamen problemsiz ve keyifliydi. Çünkü boşluk neredeyse yok gibiydi👍 belki bir iki mm

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
İlk günden bir tane video var. Sg90 servolar ile beraber. Yaklaşık 1cm merkezleme sorunu vardı. Yani aslında baya sıkıntılı. Zaten uçuşta iniş yaklaşmalarında kendini belli ediyor. Bunu bilerek izlediğinde gayet de güzel uçtuğunu anlayabilirsin. Bir daha ki sefere video çekeriz inşallah.

İniş yaklaşması baya stresliydi. Bünyamin abinin 4 dakika oldu demesini hiç duymadan sanki hiç sorun yokmuş gibi iniş yapmaya çalışıyordum:lol::lol: İnişi çekmemiş ama fena değildi iniş. İndikten biraz sonra kuyruk havaya kalktı ve 1 metre kadar burun sürüklenip durdu. İkinci uçuş tamamen problemsiz ve keyifliydi. Çünkü boşluk neredeyse yok gibiydi👍 belki bir iki mm

Mükemmel bir uçuş olmuş elinize sağlık. İnşallah başka buluşmalara katılabilirim:)

• Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Herkese selamlar
Arslanbey buluşmamiz çok güzel geçti. Taaa Rize'den @Oğuzhan KÖSOĞLU , İstanbul'dan Erkan gürbüz abi, @ediz dumankaya abi, Sakaryadan @Ali Haydar GÖK ve Fpv ustası İsmail kardeşimiz ve Kocaeli ekibinden ben, Bünyamin, Sezgin, Mustafa Hacilar abi, Kemal, İbrahim abi, lise ögretmeni Emre Ceylan ile buluşma gerçekleşti.
Cumartesi 1330 dan sonra hava düzelince saat 1900 a kadar ucuslarimizi yaptık. Etrafta o kadar çok model ve parçalar vardiki oturacak yer kalmadı. Adına Türkiye diyemeyiz ama baya büyük bir buluşma oldu😋🤣😅👍😎🤩🥳
Alanda 3d yazıcıdan çıkan parçalarla bir uçak sonra strafordan kesilen başka bir uçak olmak üzere 2 uçak toplandı maideni yapıldı. Bünyaminin trex 500 unun maideni bir sonraki buluşmaya kaldı. Cumartesi sabahi alana gelir gelmez Kemal kırmızı şeytan ile 3 pil uçtu sonra yağmur başladı zaten😅 biz çay simit poca sucuk ile bol ucuslu bir gün geçirdik.
Pazar günü İsmail ve Ali Haydar ile günümuz hızlandı. Birde il dışında olan Ediz abi ayağının tozu ile Erkan abi ile geldi.
Sahada tek kanat , çift kanat uçaklar , trex 800 trex 700 trex 550 l , trex 500ler , mini titan, Evo M2, V977, Goosky S1, blade 230s, protos 500, SAB Kraken 700, RAW 580, goblin Carbon edition 570 gibi modeller göz doldurdu😋