Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu Yönetim tarafından bilgilendirme amacıyla açılmıştır.
Yurtdışında yaşamaya başlamasına rağmen bu sene de, tıpki geçen sene olduğu gibi üşenmeyip uğraşarak destek veren @Ismail YALTA kardeşimize bir kez de buradan teşekkür etmek istedik.
Destek sisteminin kurulduğu ilk yıldan bu yana kesintisiz desteklerini esirgemeyen @Deniz Tanrıverdi abimize ve @mehmet gökhan özer kardeşimize çok teşekkür ederiz.
Bundan 4 gün önce yani 19.02.24 tarihinde bir arkadaşımız DESTEK olmak için sağolsun bağış göndermiş. Fakat gönderen kişiyi isim olarak forumda arayınca "Kullanıcı" olarak ne yazık ki karşımıza çıkmadı .
Bu bağışı gönderen arkadaş bana özelden yazar ise forum profilini güncelleyip reklamsız kullanılabilecek hale getirmek istiyoruz.
Yurtdışında yaşamaya başlamasına rağmen bu sene de, tıpki geçen sene olduğu gibi üşenmeyip uğraşarak destek veren @Ismail YALTA kardeşimize bir kez de buradan teşekkür etmek istedik.
Abi yapma utandiriyorsun. Tesekkure gerek yok. Burada verilen bilgiler gercekten degerli bilgiler. Bende forumun yasamasina devam etmesi icin imkanim varken elimden gelen destegi vermeye calisiyorum sadece.