2017 Yılı Sizin için nasıl geçti ?
Güzel bir gelenekmiş bu
Madem öyle ben de yazayım iki satır...
2017 ve modelcilik benim için
yılı oldu diyebilrim. Aslında foruma 2014 yılında üye olmuşum ama üye olduğumu bile hatırlamıyorum, muhtemelen kayıt olup sonra tekrar girmemişim hiç. Bu yıl Sümer abimin dürtmesiyle tekrar geldim ve 2017 yılının ikinci yarısı itibariyle de aktif olarak aranızdaydım.
Modelcilik açısından da bu yıl benim için verimli geçti diyebilirim. Herşeyden önce Hurricane modelim üzerinde ciddi bir ilerleme kaydedebildim. Benim bir scale modelde bu kadar hızlı ilerlediğim görülmemiştir. Aslında maiden için de bu yılı planlamıştık ama görünüşe göre olmadı, sonuçta inşaatı 2009 da başlayan bir mdoelden bahsediyoruz, maideni ha 2017'de ha 2018'de yapmışım çok şey farketmez sanırım
Bu konvansiyonel modele ilave olarak 2017 benim için 3 boyutlu baskı ile yapılan modellerin de yılı oldu. Spitfire projesini de burada sizlerle paylaşma şansına sahip oldum...
Bu kadar helikoptercinin arasında olunca onların bilgilerinden faydalanarak kendime bir yazılım güncellemesi yapıp 500 boyutu FBL helikopter edinerek süper cobra gövdesi yapımına da cesaret edebildim. Bu sayede 2018 ve 2019'da çooook para kazanıcam çooook
(Yardım eden herkese %10 indirim yapacağım gövdelerinde
)
Şimdiden herkese mutlu, sağlıklı ve bol modelli bir 2018 dilerim.