Selam dostlar. Youtube kanalımda drone ile balık yakalama videoları çekmek için aliexpressten drone airdrop sistemi diye geçen servo motorlu bir cihaz alacağım. yalnız alacağım sistemde genelde anahtarlık kumandalarla kıs mesafeli kumandalarla en fazla 200 m veya en pahalısı 500 metre menzil sunuyor. benim amacım şu. cihazı alıp cihaz üzerinde oynama yapmadan bu cihazın sadece kumandasını daha güçlü bir kumanda alarak programlayabilir miyiz. ve bu konuda tavsiye edebileceğiniz çok daha uzun menzilli kumandalar var mı. sadece servo motoru aç kapa yapacak çok kanallı bir sisteme gerek yok.
almak istediğim ürünler şunlar.
daha pahalı olan modeli şu ama aliexpresste yok ebayda var sadece o da 2000 TL küsür ve gereksiz pahalı...
veya şu
ayrıca aliexpressteki ucuz olan modeli alırsam bu ebaydakilerin kumandası da aliexpresste fotoğraf aratarak buldum mevcut. eğer sadece cihaz ve kumanda alıp programlayabilirsem efsane olur. hem de ucuz...
Şimdiden çok teşekkür ederim...
almak istediğim ürünler şunlar.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
daha pahalı olan modeli şu ama aliexpresste yok ebayda var sadece o da 2000 TL küsür ve gereksiz pahalı...
veya şu
ayrıca aliexpressteki ucuz olan modeli alırsam bu ebaydakilerin kumandası da aliexpresste fotoğraf aratarak buldum mevcut. eğer sadece cihaz ve kumanda alıp programlayabilirsem efsane olur. hem de ucuz...
Şimdiden çok teşekkür ederim...