Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vay vay kimler heli uçuruyor. zaten anlamıştım aradığında bir hareketlenme olduğunu. çok sevindim. buluşma çok güzel olmuş. gerçi sizin gece buluşmaları da efsane idi.
tekrar hayırlı olsun. Yeni makineler.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay vay kimler heli uçuruyor. zaten anlamıştım aradığında bir hareketlenme olduğunu. çok sevindim. buluşma çok güzel olmuş. gerçi sizin gece buluşmaları da efsane idi.
tekrar hayırlı olsun. Yeni makineler.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
havalar isinsin iyice ben gene gece ucuslarina baslarim sahilde , erkan abiyle beraber bu tarafta olan varsada gelen olursada bekleriz [emoji106] gecen sene yapmistik 10 kisilik bi gece ucusu , jenaratorler falan cok keyifliydi .
Tesekkurler erhan her sey icin ne zaman arasam yardimci oldun , ufaktan fokurtular oluyordu iste unuttugum yerlerde ariyordum
Bundan sonra firsat buldukca ucmaya giderim , gittikcede paylasirim .
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada , forumda erkan abinin 600 efl diye ucus videosu basliginda video paylastim , yotube 500 diye yazmisim bakmadan yukledigim icin , ama dogrusu forumada belirttigim baslik sekilde 600 EFL dir .
KAMU SPOTU [emoji23]
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi