A Ahmet DOĞAN Yeni Uye Katılım 3 Eyl 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Konum Ankara İlgi Alanı Hiçbiri 4 Eki 2023 #1 Yeni kumandamız hayrılı olsun Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ali Haydar GÖK Kıdemli Uye Katılım 2 Ağu 2017 Mesajlar 2,126 Tepkime puanı 3,984 Yaş 28 Konum Sakarya İlgi Alanı Hepsi 4 Eki 2023 #2 Kumandayı baya bi aradım. Sonra yerine oturdu taşlar Hayırlı olsun. Yakışıklı bişeye benziyor. Nedir ne değildir ismi, özellikleri. Bilgi verebilir misiniz? Tepkiler: Kadir Kurt ve Mehmet Kucuksari
Kumandayı baya bi aradım. Sonra yerine oturdu taşlar Hayırlı olsun. Yakışıklı bişeye benziyor. Nedir ne değildir ismi, özellikleri. Bilgi verebilir misiniz?
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,377 Tepkime puanı 1,772 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 4 Eki 2023 #3 Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
A Ahmet DOĞAN Yeni Uye Katılım 3 Eyl 2023 Mesajlar 15 Tepkime puanı 2 Konum Ankara İlgi Alanı Hiçbiri 4 Eki 2023 #4 Ali Haydar GÖK' Alıntı: Kumandayı baya bi aradım. Sonra yerine oturdu taşlar Hayırlı olsun. Yakışıklı bişeye benziyor. Nedir ne değildir ismi, özellikleri. Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... bende pek bilmiyorum ama RC8X yazıyor radiolinkin internette bilgi mevcuttur diye düşünüyorum
Ali Haydar GÖK' Alıntı: Kumandayı baya bi aradım. Sonra yerine oturdu taşlar Hayırlı olsun. Yakışıklı bişeye benziyor. Nedir ne değildir ismi, özellikleri. Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... bende pek bilmiyorum ama RC8X yazıyor radiolinkin internette bilgi mevcuttur diye düşünüyorum
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,800 Tepkime puanı 43,719 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 4 Eki 2023 #5 Hayırlı olsun. Güzel günlerde zevkle kullanın.
V Volkan Arslan Yeni Uye Katılım 13 Mar 2023 Mesajlar 39 Tepkime puanı 40 Yaş 54 Konum Ankara İlgi Alanı Uçak 5 Eki 2023 #6 Güle güle kullanın.