Helilerde Kullandığımız LV ve HV ESC Unite Tercihlerimiz
Paylaşım için teşekkürler Ediz kardeşim, ellerine sağlıkbyedz' Alıntı:abi ben modellerimin hepsinede goblin 700 ve titan x50 de , yep 120 kullanıyorum egerki castleda ( log gibi şeyleri ekarte edip benim için cokda önemli degil diyorsan ne kadar güç çekmiş veya çekmemiş ) fiyat bandınıda göz önüne alırsan , kesinlikle yep 120 HV derim diger serilerinin governoru sanırım bu serideki kadar başarılı degil ...
Şimdi anladım Mehmet, yani bana lazım olacak bir özellik değilmiş Bu arada şu video da güzel bir fikir veriyorMehmet Karakaya' Alıntı:Abi autorotation bailout basitce su oluyor.Hold cektin ve Auto ya basladın.Kapattıgın anda istedigin agresiflige gore normal devrini hemen yakalamana yarıyor.Yani herhangi bir sebeple auto dan vazgecersen devrini hemen alabilirsin gene.Bu ozellik olmayan esclerde spool up suresini beklemen gerek ki cok sakat.
Bazı esc lerde ise bu ozellik sure kısıtlı ornek olarak ilk 10 sn icinde iptal edip devrini bulma şansın var gibi.Castle da bir sure limiti yok cok super bir imkan.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol