Uçuşa giderken gerekli malzemeleri taşımak biraz sıkıntı oluyordu. Malzemelerden poşette taşınabilecekleri poşete, özel kutusunda gitmesi gerekenler kutuda, tam emin olamadıklarım bazen elde bazen poşette taşıyordum. Bi çözüm arıyordum buna.
Küçük bir bavul görüp satın aldım. Böyle bişey yapayım diye düşündüm. Oturup çizimlerini yaptım. Demirbaş olacak malzemelerime özel yuva yaptım. Diğer malzemeler için de kalan boş yerlere geniş yuvalar yaptım. Fazla malzeme gitmemesi için yükseltme yaptığım yerlerin alt kısımları boş.
Uçuşta işime yarayacak tüm malzemelerimi koyabiliyorum
Bavulun arasındaki bölme de kapak vazifesi görüyor.
Bu aradaki bez yerine güzel bir kapak yapmayı da düşünüyorum ama önce bavulun diğer yarısını dolduracak birşeyler bulmam lazım. Sonrasında iki tarafın birbirine zarar veremeyeceği şekilde bir kapak yapmayı düşünüyorum.
Küçük bir bavul görüp satın aldım. Böyle bişey yapayım diye düşündüm. Oturup çizimlerini yaptım. Demirbaş olacak malzemelerime özel yuva yaptım. Diğer malzemeler için de kalan boş yerlere geniş yuvalar yaptım. Fazla malzeme gitmemesi için yükseltme yaptığım yerlerin alt kısımları boş.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Uçuşta işime yarayacak tüm malzemelerimi koyabiliyorum
Bavulun arasındaki bölme de kapak vazifesi görüyor.
Bu aradaki bez yerine güzel bir kapak yapmayı da düşünüyorum ama önce bavulun diğer yarısını dolduracak birşeyler bulmam lazım. Sonrasında iki tarafın birbirine zarar veremeyeceği şekilde bir kapak yapmayı düşünüyorum.