Gövdeyi iki parçaya bölmek

ekrem m.

Uye
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar. Daha önce hk den arkadaşımın adresine birkaç uçak ve drone siparis vermiştim. Bunların arasında hk bixler en büyük olanı, ve maalesef valize sığmıyor. Gövdeyi mecbur ikiye bölmek gerekiyor. Sorum şu, gövdeyi kuyruk tarafından mı ayırmak daha mantıklı yoksa burun tarafından mı? Hangisini geri yapistirdigimda yada hasar bakımından en az sorun yaşarım?

Resim ekleyemiyorum uzantıdan dolayı.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Son düzenleme:
Merhaba, kuyruktan kesmek daha mantıklı gibi gözüküyor şayet sert düşüş Kırım’larda genelde en zayıf ve ince nokta olan yer kırılıp kopuyor bu genelde kuyruk kısmı oluyor.
Gövdeyi zayıflatmak yerine ben olsam kuyruğu keserdim, gelince aynı yerden yapıştırıp bide dondurma çubuğu ile takviye yapabilirsin.

Bedrettin bey o açıdan da düşündüm ama diğer yandan bu model pusher type olduğu için burun daha amaçsız daha feda edilebilir geldi bilemedim kararsız kaldım. @Bedreddin Vardar

Merhabalar. Daha önce hk den arkadaşımın adresine birkaç uçak ve drone siparis vermiştim. Bunların arasında hk bixler en büyük olanı, ve maalesef valize sığmıyor. Gövdeyi mecbur ikiye bölmek gerekiyor. Sorum şu, gövdeyi kuyruk tarafından mı ayırmak daha mantıklı yoksa burun tarafından mı? Hangisini geri yapistirdigimda yada hasar bakımından en az sorun yaşarım?
Ben en kalın yeri tercih ederdim yapıştırma alanı en geniş kısmı.

Yamuk yapışma ihtimalini de düşününce burun daha makul duruyor sanki. Kuyruk yamuk dursa sıkıntı olur da burun yamuk dursa pek sıkıntı olmaz bence? Zaten birkaç sert inişten sonra burnu yamulacaktır