Merhaba arkadaşlar uzun zamandır formunuzu inceliyorum, nihayet bende zmr250 combo kit sipariş vererek aranıza katıldım.
Tek tek parçaları toplayıp bir sipariş listesi yapamadım çünkü hediye olarak alınıyor o yüzden böyle hepsi bir arada bir set almak durumunda kaldım.
Umarım setin içindeki parçalar iyidir biraz acele olduğu için konu açıp sizlere danışamadım.
Artık bundan sonrası için biraz fikirlerinizi almak istiyorum. Alta aldığım setin linki mevcut ve paket içeriğide şöyle;
-ZMR 250 V2 Carbon Fiber FPV Frane Kit x 1 set
-Emax RS2205-2300KVx 4pcs
- LittleBee 20A pro ESC BLHeli OPTO 2-4S x 4 set
-SP Racing F3 Flight Controller Acro x 1 set
-ZMR250 Ditriibution Power Board with 5-12V BEC x 1 set
-5045 propeller x 4 pair
-5.8G 600mW TS5828L 40CH Channel x 1 set
-800tvl 1/3" SONY CCD CAMERA x 1 set
- Flysky FS-i6 FS I6 2.4G 6ch RC Transmitter Controller x 1 set
-Eachine VR-007 VR007 5.8G 40CH 4.3 Inch HD FPV Goggles x 1set
-Fatshark Antenna x 1 pair
-Imax B3 7.4v 11.1v Li-polymer Lipo Battery Charger x 1 set
-Battery Strap / shrink tube / cable ties / nlyon / 16awg / xt60 connetor
- ( Lipo Battery No Included ,Requires 1500mah 3s - 4s )
Sorularım şunlar olucak fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
1) Setin içerisinde pil yok bir kaç tane pil alıcam fakat okadar çok marka var ki hangisini seçeceğimi bilemedim. Belirlediğim şeyler 4s olacak ve kapasite olarak da 1500mah olması. 4s olacağı içinde setin içinden çıkan şarj aleti sanırım işime yaramayacak. Bütçe çok olmadığı içinde sanırım en uygun fiyata imax b6 charger alabilirim gibi duruyor eğer sizler başka birşey önermez iseniz.
2) Setin içerisinden bir distribution card çıkıyor ama zmr250 için özel alt plakalardan birinin yerine geçen bir pbd almalımıyım? sanki alırsam daha şık duracakmış gibi geliyor.
3) Uçuş kartı SP RACING F3 (ACRO) bu kartı daha önce duymadım. Ben en son araştırır iken herkes naze32 uçuş kartını öneriyordu bu yüzden ayrıca naze32 uçuş kartı almalımıyım?
Tek tek parçaları toplayıp bir sipariş listesi yapamadım çünkü hediye olarak alınıyor o yüzden böyle hepsi bir arada bir set almak durumunda kaldım.
Umarım setin içindeki parçalar iyidir biraz acele olduğu için konu açıp sizlere danışamadım.
Artık bundan sonrası için biraz fikirlerinizi almak istiyorum. Alta aldığım setin linki mevcut ve paket içeriğide şöyle;
-ZMR 250 V2 Carbon Fiber FPV Frane Kit x 1 set
-Emax RS2205-2300KVx 4pcs
- LittleBee 20A pro ESC BLHeli OPTO 2-4S x 4 set
-SP Racing F3 Flight Controller Acro x 1 set
-ZMR250 Ditriibution Power Board with 5-12V BEC x 1 set
-5045 propeller x 4 pair
-5.8G 600mW TS5828L 40CH Channel x 1 set
-800tvl 1/3" SONY CCD CAMERA x 1 set
- Flysky FS-i6 FS I6 2.4G 6ch RC Transmitter Controller x 1 set
-Eachine VR-007 VR007 5.8G 40CH 4.3 Inch HD FPV Goggles x 1set
-Fatshark Antenna x 1 pair
-Imax B3 7.4v 11.1v Li-polymer Lipo Battery Charger x 1 set
-Battery Strap / shrink tube / cable ties / nlyon / 16awg / xt60 connetor
- ( Lipo Battery No Included ,Requires 1500mah 3s - 4s )
Sorularım şunlar olucak fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim
1) Setin içerisinde pil yok bir kaç tane pil alıcam fakat okadar çok marka var ki hangisini seçeceğimi bilemedim. Belirlediğim şeyler 4s olacak ve kapasite olarak da 1500mah olması. 4s olacağı içinde setin içinden çıkan şarj aleti sanırım işime yaramayacak. Bütçe çok olmadığı içinde sanırım en uygun fiyata imax b6 charger alabilirim gibi duruyor eğer sizler başka birşey önermez iseniz.
2) Setin içerisinden bir distribution card çıkıyor ama zmr250 için özel alt plakalardan birinin yerine geçen bir pbd almalımıyım? sanki alırsam daha şık duracakmış gibi geliyor.
3) Uçuş kartı SP RACING F3 (ACRO) bu kartı daha önce duymadım. Ben en son araştırır iken herkes naze32 uçuş kartını öneriyordu bu yüzden ayrıca naze32 uçuş kartı almalımıyım?
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol