yurt dışı lipo sorunu

kenan köse

Yeni Uye
merhaba arkadaşlar,
yurt dışından(aliexpress'ten) lipo pil sipariş ettim, ürünüm gümrükte paket içerisinde gümrükten geçmesi yasaklı madde olduğu için geçemedi ne yapmam gerekiyor?
komple lipo piller mi geçemiyor yoksa sorun aldığım markadan dolayımı?

yurt dışı lipo sorunu

semih kenan köse' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
yurt dışından(aliexpress'ten) lipo pil sipariş ettim, ürünüm gümrükte paket içerisinde gümrükten geçmesi yasaklı madde olduğu için geçemedi ne yapmam gerekiyor?
komple lipo piller mi geçemiyor yoksa sorun aldığım markadan dolayımı?
Markadan dolayı olamaz.Ürününüz Türkiye'de mi gümrükten geçmedi? Yoksa gönderici ülkesinde mi? Uluslararası sivil havacılık kuralları gereği lipo bataryaların taşınması konusunda sınırlamalar getirildi muhtemelen öyle birşey olmuştur sizde de.Yani yolcu uçaklarında artık lipo bataryalar taşınamıyor bildiğim kadarıyla.Türkiye'de bildiğim kadarıyla lipo batarya yasak ürün değil getiren arkadaşlar vardı.Türkiye'de olduysa bu sorun, sorup soruşturun bakalım ne çıkacak. ;)

yurt dışı lipo sorunu

ürünüm istanbula kadar geldi hatta kargo takibinde istanbul ptt zimmete alnındı yazıyor geç kalınca bende istanbul posta işleme merkezini aradım sormak için bana kargonun geri gönderildiğini söylediler

yurt dışı lipo sorunu

semih kenan köse' Alıntı:
ürünüm istanbula kadar geldi hatta kargo takibinde istanbul ptt zimmete alnındı yazıyor geç kalınca bende istanbul posta işleme merkezini aradım sormak için bana kargonun geri gönderildiğini söylediler
Postacılar kendi kafalarına göre geri gönderiyor heralde paketleri.Bir abimizin de yurtdışından aldığı benzin motoru geri gönderilmişti(yasak ürün olmamasına rağmen).Tekrar sipariş verdi ve ikincisinde sorunsuz eline ulaştı.Bence sizde de öyle bir durum olmuş olabilir diye tahmin ediyorum.