yeniyim

mehmetpaslanmaz

Yeni Uye
merhaba arkadaşlar sayfada yeniyim
bu hobi nerden geldi diyeceksinizoğluma 3,5 kanalı oyuncak almıştım sonra v 911 aldım sonra v 913 model aldım ve aynı gün kırdım sonra bir tane daha v 913 aldım ve epey alıştım şimdi 6 kanalı ve en az 1 metre boyunda helikopter tavsiye edermisiniz nitrolumu elektiklimi alıyım...

yeniyim

Mehmet bey önce kendinizi güzelce tanıtıp ardından merak ettiğiniz konuları araştırsanız eğer bulamadıysanız gereken yere konuyu açsanız nasıl olur? :)

yeniyim

Mehmet bey, hoş geldiniz.

Şimdi geçmiş tecrübelerinizin 6 kanal modelde hemen hiç faydası olmayacaktır. 6 kanal bambaşka bir dünyadır.
Öncelikle Simulasyon çalışmalarına başlamanızı tavsiye ederim.
Ardından bütçeniz ile doğru orantılı yol haritanızı belirleyiniz.

1- 7-9 kanal kumanda cihazı.
2- Model boyutu ( başlangıç için 450 - 500 size) ve marka.
3- Şarj cihazı ve Pil seçimi.
4- vs. vs. vs. liste böyle uzar gider.

Forumda yeni başlayanlar ile ilgili konuları iyice bir okuyun, daha sonra simulasyon ile ilgili konuları da okuyun ki bu noktaya geldiğinizde, kumanda meselesi gündeme gelecektir, duruma göre ister sim kumandası alırsınız, ister de model / modelleriniz için kullanacağınız kumandanızı seçer alır ve hem sim çalışır, hem de aynı cihaz ile uçuşlara başlarsınız.
Bu arada konulara vakıf oldukça, boyut meselesini de kafanızda tam oturtursunuz, zira başlangıç için büyük bir model, en başta tehlikeli ve kırımlarda da oldukça masraflı olacaktır.
Başarılar.
:saygilar: :RCKolik:

yeniyim

Tavsiyemiz şu konuya bakmanız Mehmet Bey.

yeniyim

Levent Uygun' Alıntı:
Mehmet bey, hoş geldiniz.

Şimdi geçmiş tecrübelerinizin 6 kanal modelde hemen hiç faydası olmayacaktır. 6 kanal bambaşka bir dünyadır.
Öncelikle Simulasyon çalışmalarına başlamanızı tavsiye ederim.
Ardından bütçeniz ile doğru orantılı yol haritanızı belirleyiniz.

Çok teşekkürler levent hocam simülasyön kumandası aldım yarın gelecek inşallah para hiç önemli değil yeterki keyif alabileyim.....Saygılar.................