Yeniden merhaba...

Manta

Yeni Uye
Uzun zamandır helikopterlerle ilgileniyorum, bu aralar ucundan FPV işine sarıyor gibiyim. Azıcık yeni konular okuyalım, yeni bilgiler öğrenelim diye taşındım ben de buraya...

Yeniden merhaba...

HT'den tanıdık bir sima daha :thumbup: Buraya da hosgeldin Kutay Bey :RCKolik:

Yeniden merhaba...

Kutay hocam , hoşgeldiniz...... :bravo:
Aslında sizi özel mesajla hususi olarak davet etmeyi defalarca düşündüm , çünkü gerçekten çok bilgili , ve biz eskilerin(aslında neye göre eskiyiz bilmedim ama) unutamayacağı hatırı sayılır bir hobiseversiniz.
Şimdi burada sizi görmek beni gerçekten çok mutlu etti... :halay:
Bilmeyenler için (Kutay bey de , aynı Sümer abim gibi hem bilgili hem çok espritüeldir.) Zamanında yorumlarınıza çok güldüğüm olmuştur.....
Tekrar aramıza hoşgeldiniz......... :saygilar:

Yeniden merhaba...

Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim. Aslında aylardır günlük 3 konu okuyarak aranızda sinsice dolaşıyordum ama bilseydim bu kadar sıcak karşılanacağımı daha önce kayıt olurdum yahu...

Yeniden merhaba...

Kutay bey, namı diğer Manta, hoşgeldiniz :)

Kaldı mı HT tarafında kimseler? :laugh: Onları da çağıralım gerekirse bizzat ve camia tekrar tek çatı altında toplanmış olsun :)

Yeniden merhaba...

Kutay bey hoşgeldiniz.

Yeniden merhaba...

Rasim Öztürk' Alıntı:
Kutay bey, namı diğer Manta, hoşgeldiniz :)

Kaldı mı HT tarafında kimseler? :laugh: Onları da çağıralım gerekirse bizzat ve camia tekrar tek çatı altında toplanmış olsun :)

Valla Emin abiyi de alırsak sanırım tamam olacak... :)

Yeniden merhaba...

Kutay bey hosgeldiniz.
Hakikaten HT forum yavas yavas dokuluyor buraya :)
Ama sansimiza hep degerli bilgili akli basinda olanlar; oyuncakcilar degil :lol:

Yeniden merhaba...

Kutay Bey hoşgeldiniz. Hoş ben de kapıdan içeri ancak şimdi girdim sayılır :).

Ynt: Yeniden merhaba...

Kutay hocam hoş geldin. Birde bursadaki uçuşlara gelsen. Yaptın Micro koleksiyonunu evden çıkmıyorsun :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

rafet odabaş' Alıntı:
Kutay hocam hoş geldin. Birde bursadaki uçuşlara gelsen. Yaptın Micro koleksiyonunu evden çıkmıyorsun :)

Evde 10 model var, sadece mcpx ve 130x uçar durumda... Bakalım bu hafta izinliyim, umarım birkaçını toplayıp ayarlayabilirim. :laugh:

Kutay Akar' Alıntı:
Evde 10 model var, sadece mcpx ve 130x uçar durumda... Bakalım bu hafta izinliyim, umarım birkaçını toplayıp ayarlayabilirim. :laugh:
Eski bursa ekibini ve bulusmalarini ozledik dogrusu %p

Yeniden merhaba...

Kutay bey hoşgeldiniz foruma renk kattınız üstad

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi