Yeniden Ben Geldim

İlgi Alanı
Multikopter
1.5-2 yıldır aranızda yoktum. Ayda bir konulara bakıp çıkıyordum. Üniversite sınavına hazırlık, sınav zamanı, üniversiteye başlama derken 2 yıla yaklaştım. Şimdi Erciyes Üniversitesi Makine Mühendisliği okuyorum. Hobilerime kaldığım yerden devam edeceğim inşallah. Şimdiki projelerim genellikle 3d printer üzerine. Köşede duran emektar quadcopteri uçurma vakti geldi gibi görünüyor.

Herkese yeniden merhaba diyorum.

Yeniden Ben Geldim

Vay Ali kardeşim hoş geldin Sefa'lar getirdin. Gerçekten o kadar oldu mu ya :( Neyse Universite olayı da rayına girmişse insallah bundan sonra seni daha sık aramızda görürüz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeniden Ben Geldim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay Ali kardeşim hoş geldin Sefa'lar getirdin. Gerçekten o kadar oldu mu ya :( Neyse Universite olayı da rayına girmişse insallah bundan sonra seni daha sık aramızda görürüz :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Maalesef oldu bende çok özledim sizleri ve uçmayı. Artık herşey yolunda.

Yeniden Ben Geldim

Hoşgeldin ali, multikopter ci görünce ayrı bir seviniyorum zaten :)

3d printer da elinin altında ise, tadından yenmez. Kolay gelsin

Dragonfly...

Yeniden Ben Geldim

Ercan ÇINAR' Alıntı:
Hoşgeldin ali, multikopter ci görünce ayrı bir seviniyorum zaten :)

3d printer da elinin altında ise, tadından yenmez. Kolay gelsin

Dragonfly...

Elimde 2 adet 3d printer var.Şuan da ise kendi tasarımımı yapıyorum.
Rckolik üyeleri hiç çekinmeden yazabilir.Seve seve yardımcı olurum.

Quadcopter üzerinde apm var ama naza ile değiştirmeyi düşünüyorum.Bu konuda kesin bir karar vermiş değilim maalesef.

Yeniden Ben Geldim

Hoşgeldin Ali,

Hobiler böyle oluyor işte. Bir eşikten atlayacağın zaman bir kenara bırakmak zorunda kalıyorsun sonra yeterince sevmişsen gidip tekrar buluyorsun. :)

Okulunda başarılar dilerim, geri döndüğüne sevindik. :RCKolik:

Yeniden Ben Geldim

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldin Ali,

Hobiler böyle oluyor işte. Bir eşikten atlayacağın zaman bir kenara bırakmak zorunda kalıyorsun sonra yeterince sevmişsen gidip tekrar buluyorsun. :)

Okulunda başarılar dilerim, geri döndüğüne sevindik. :RCKolik:
Bu hobiden kolay kolay ayrılamam. Bazen bıktığım oluyor ama belli bir süre sonra kendimi yeniden hobinin içinde buluyorum.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Yeniden Ben Geldim

Tekrar hoşgeldin Ali

Yeniden Ben Geldim

Ali hoşgeldin kardeşim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi