Selamunaleyküm.Flitetes sitesindeki planlardan model yapan arkadaşlarımız varmı bilmiyorum ama ben bu sitedeki modellerinin hangisini yaptıysam hep CG problemiyle karşılatım. WARHAVK modelinde olduğu gibi bu SPORTSTER modelinde de CG ayarını buruna ağırlık koymadan yapabilmek için motoru alabildiğim kadar ileri aldım.Kurtarmadı birde buruna 60gr ağırlık koydum.Modeli yaparken kesinlikle plana birebir uydum.Hatta sıcak silikonu kullanırken arka kuyruk bölümlerine en minimum düzeyde uyguladım.Bir boy sıcak silikon harcadım modelin tamamına.Bir cubuk silikon 30 gram geliyor.Yani uzatmadan sözü ben bu işi anlayamadım.Sitede kullanılan motor benim kullandığım motordan ağır desem yine bu kadar fark olmamalı.Kullandığım esc 50A o bile ağırlık olarak yeter Aramızda bu siteden model yapan arkadaşlarında tecrübesinden faydalanmak isterim.Herkese sağlıklı sıhhatli mutlu kırımsız günler diliyorum.
Motor:2216 1100kv sunnysky
Esc 50A skywalker
4 adet 9 gram servo.
3S 2200mah lipo kullanılan elktronikler
Burnundaki mavi desenin olduğu yer eylemdir CG noktasını tutturabikmek için.Modelin uçuş ağırlığı 1040gr
Motor:2216 1100kv sunnysky
Esc 50A skywalker
4 adet 9 gram servo.
3S 2200mah lipo kullanılan elktronikler
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Burnundaki mavi desenin olduğu yer eylemdir CG noktasını tutturabikmek için.Modelin uçuş ağırlığı 1040gr
Son düzenleme: