Yeni bir rc meraklısı geldi :)

Merhabalar büyüklerim ve küçüklerim,
Öncelikle kendimi tanıtayım;
Adı : Orhan
Soyadı : ISKENDER
Nereden : Trabzon
Mesleği : Öğrenci
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: -
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırma yaparken denk geldim ama iyi olmuş.
Kullandığım Model(ler) Nasipse helikopter alacağım

Merhaba orhan kardeşim hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim. :RCKolik:

Hoşgeldin Orhan,

Yeni hobini keyifle sürdürmeni dilerim. :saygilar:

Orhan foruma hoşgeldin ,
Biz de Orduda bu hobi ile uğraşıyoruz. Trabzonda kalabalık ekip var belki tanırsın , ben sana yine de gruplarımızın facebook linklerini vereyim , hem daha iyi tanışmış oluruz :thumbup:

Oncelikle aramıza hosgeldin ve yeni hobin hayırlı olsun Orhan :thumbup: Madem bu işe yeni başlıyorsun, o zaman aşağıdaki konu tam sana göre :)

Hosgeldin iyi eğlenceler iyi forumlar Doğukan in dediği gibi yardimci olucak arkadaşlar var Trabzondan ve cok iyi insanlar :)

Orhan aramıza hoş geldin. %p

Zehiri hafiften almışsın panzehirini de bulmuşsun. :thumbup:

Hayırlı olsun ne diyeyim. :)

Keyifli forumlar. :RCKolik:

Orhan iyi forumlar. Burda arkadaşların tecrübe ve önerilerinden faydalanabilirsiniz .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öncelikle hepinize teşekkürler [emoji1] ya biraz hazırlıcık gibi olacak ama bana en az maddiyat ile sim ile de kullanabileceğim rc helikopter öneriniz nedir? Oyuncak diye tabir edilen bi helikopterimi 1sene kadar kullandım evde eğlence amaçlı [emoji1] ayrıca kredi kartına taksitli alışveriş olursa güzelde olur. öğrenci olunca buyuk harcamalar yorar [emoji19]

Wl922 veya wl977 heliler 6 kanallı ve kumandalarını sim kumandası olarak da kullanabiliyor. Yalnız 977 nin sim kumandası olarak kullanabileceğin model bangood da 120 dolar civarı 922 biraz daha ekonomik. 977 yi tavsiye ederim hem fırçasız sistemdir. Yurtiçi ikinci el de bulma imkanınız var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

vay bee bi zamanlar yurtiçi yedek vs imkanı yok diye mesafeli yaklaşılırdı v977 ye...