Yeni bir rc hobi mirasçısı

pegasun16

Yeni Uye
Merhaba !
Ad : Burak Aykutalp
Soyad : Avşar
Meslek : Öğrenci
Okuduğu Üniversite/Bölüm : Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği
Rc Model ilgisi : Uçak

_ Havacılık sektörüne veya dalına aşığım diyebilirim. 2-3 ay önce bu ilgimi rc modellerede kaydırmış bulunmaktayım. Şuan için en çok uçak isimleri ilgimi çekmekte. Zaman buldukça forumu tabiri caizse karış karış dolaşıyorum. Çevrimiçi bulunduğum süre 3 saat kadar görünsede , youtube a eklenen videolarda bayağı bir ilerleme gösterdim. Edindiğim bilgileri not etmekteyim.
_ Yakınlarda Design Built Flight ( DBF) adında , Amerika ' da düzenlenen bir proje aldık. Dolayısıyla artık bu işin daha fazla içinde olacağım. Sizlerede danışacağım çok şey olacak.
_ Elimde basit bir trainer ( elden atmalı ) model bulunmakta. Yakın zamanda Thk nın sunduğu ( sizinde önerdiğiniz ) kumandayı satın alıp simulatör üzerinde çalışmaya başlayacağım.
_Forumu ; google a " rc uçak yapımı " yazıp arattırmıştım ve ilk sırada bu site vardı. Böylelikle bende bu aileye katılmış bulundum :)
Teşekkür ederim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhaba Burak , aramıza hoşgeldin. :)p :saygilar:
Kendini ifade edebilen , araştırmacı , amaç ve hedefleri belli olan , girdiği ortama daha merhaba deyişiyle bile farkını belli eden böyle genç kardeşlerimizi gördükçe , gurur duyuyorum.
Ailemiz , genç bir üye daha kazandı %p , uçaklarla ilgileniyorsan , burada gerçekten çok mükemmel üstadlarla tanışma fırsatların olacak.Forumumuzda uçakla ilgili pek çok döküman mevcut , üstadlarımız emek emek hazırladılar , dikkatlice oku , önerileri takip et , inanıyorum ki çabuk ilerleyeceksin.Simülatör zaten çok doğru bir karar , gerisi senin istek ve becerine kalmış bir durum.
Umarım forum olarak projene katkımız olur , sormak istediğin birşey olursa , çekinmeden sorabilirsin , elbirliği ile cevaplamaya çalışırız.
Keyifli forumlar dilerim.... :saygilar:

Bu tanışma konusunu çerçeveleyip forumun kapısına asalım :D

Hoşgeldin Burak.

Aramıza hoşgeldin Burak.

Aramiza hosgeldin Burak :thumbup: Katilacaginiz yarismada simdiden basarilar %p

Hoş geldin, Burak. Doğru yere geldin ayrıca ;)

Hoşgeldiniz :) Foruma yeni gelenlerin çoğu heliciydi yeni uçakcı birinin gelmesi güzel oldu :)

Masal gibi tanisma konusu olmus :) hosgeldin, keyifli forumlar.

Hoşgeldin Burak

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ynt: Yeni bir rc hobi mirasçısı

Hoşgeldin burak. Bursa bir modelci daha kazandı demek...
Hayırlı olsun....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

burak avşar' Alıntı:
_ Havacılık sektörüne veya dalına aşığım diyebilirim. 2-3 ay önce bu ilgimi rc modellerede kaydırmış bulunmaktayım. Şuan için en çok uçak isimleri ilgimi çekmekte. Zaman buldukça forumu tabiri caizse karış karış dolaşıyorum. Çevrimiçi bulunduğum süre 3 saat kadar görünsede , youtube a eklenen videolarda bayağı bir ilerleme gösterdim. Edindiğim bilgileri not etmekteyim.

Hoşgeldin Burak, keyifli forumlar ;)

Uçak dedin mi aklıma Sümer Yamaner, Ömer Erkan, Mesut Akın gibi üstadlar geliyor. Uçakla ilgili bir konu geçtiğinde onların dedikleri benim için kanun değilse de en azından kanun hükmünde kararnamedir öyle diyeyim :) Tabii bir de Türker Akgün var ama o bizim tarafa geçti :laugh:

Hoşgeldin Burak,

Gerçekten çok güzel bir tanışma konusu olmuş, keyifle okudum :bravo:

Yarışma konusunda başarılar dilerim.

Keyifli forumlar :saygilar:

Hoşgeldin Burak,
Özellikle DBF konusunda başarılar ve sabır diliyorum,süreci zor ve çok çalışma gerektiren bir yarışma,bizzat kendi okulumda içinde bulunmuştum ama Amerika'ya gitmek nasip olmamıştı :)
Keyifli forumlar %p

Foruma hoş geldin Burak. Memleketimden bir modelci daha görmek sevindirici. Hele ki sizler gibi azimli, hedefleri olan gençleri aramızda görmek bizleri gelecek için daha da umutlandırıyor.

DBF konusunda, geçen yıllarda Kocaeli Üniversitesinden de katılmak isteyenler olmuştu, ancak şartları yakından incelediklerinde vazgeçmişlerdi. Bu sene yine var. Sizlere de başarılar diliyorum.

Buradaki hiç kimse biliyorsa, esirgemez. Elden geldiğince, zaman ve zemin elverdiğince yardımcı oluruz.