yedek parça temin etmek istiyorum
Koray'cığım , arkadaşlar gereken şeyleri en nazik şekilde yazmışlar zaten.Forumumuz diğer ortamlardan farklıdır , birbirimizi görmesek de , yüz yüze tanışmamış olsak da , arkadaşlık ve dostluklarımız gayet sıcaktır.Bir kahvehaneye girdiğini düşün , selam vermeden , tanış biliş olmadan , derdini anlatmaya çalışırsan ne derler , hele gel bir otur , nerden gelirsin , ne iş yaparsın gibi tanıma amaçlı sorular sorarlar değil mi , burası da böyle , ama biz senin kişisel bilgilerini , özel hayatını falan merak ettiğimiz için değil , sadece sana daha iyi yardımcı olabilmek ve yönlendirebilmek adına , bize lazım olan bilgilerini isteriz.Mesela bana yedek parça lazım değil de , Merhaba , ben Ankara'dan Koray diye bir başlıkla konu açsaydın , en azından Ankara'da sana yakın olan modelci dostlarımız hemen dönüş yaparlardı.
Şimdi toparlayalım , sanırım 913'ün var , sana tavsiyem artık onun emekliliği gelmiş olmalı , hedefin bu hobide nedir , bütçen ne kadar , helimi uçurmak istiyorsun , oyuncaklarla günlük aktivitemi eğlenceli yapayım yeter mi diyorsun.Elindeki model 4 kanal , sana uçuş tecrübesi olarak çok fazla bir tecrübe kazandırmaz , heliyi çok seviyorum , daha da ileri seviye gitmek isterim dersen , o zaman bu forumdan çok güzel destek alırsın.Öbür türlü destek olmaz kimse , çünkü biz modelciliğe gönül veren , toplumun farklı kesimlerinden insanlarda olsak , ortak bir payda olan , Rc model Hobi meraklılarıyız.
Simülatör kumandamız olmadan , pilotaj çalışması yapmadan , hiçbir yerde heli veya uçak uçurmayız , çünkü ciddi tehlikeleri olan , uyulması zorunlu güvenlik kuralları olan bir hobidir bizim hobimiz.Şimdi karar sana kalıyor , bizim kalbimiz kırılmaz üzülme , hobiye devam mı , yoksa 913 'le mutlu mesut keyif yeterli mi.Hobiye devam dersen tanışma başlığımızda bir konu açıp , neişle uğraştığın, ne yapmak istediğin , bütcene göre en kolay ve ekonomik hangi modellerle ilgilenebileceğini öğrenmen için bizleri bilgilendir lütfen.
913 dersen , arkadaşlarım yazmış , en ucuz ve ana satıcısı banggood'dur , dilediğin yedek parçasını oradan bulabilirsin...