yedek parça şiparişim

tolga33

Uye
İyi günler rc kolik ailesi benim yine bir sorum olacaktı :) bangood sitesinden yedek parça siparişi. Verdim spidhed oldu ama takip numarası hala verilmedi ve tam 11 gun dur bu sekılde daha önce basına gelen yada bilen var mıdır acaba ?

yedek parça şiparişim

Aldıklarınızın tutarı ne kadardı ?

yedek parça şiparişim

Berkay35' Alıntı:
Aldıklarınızın tutarı ne kadardı ?
Muhtemelen $25 altına olduğu için takip numarası verilmedi. $25 altında bulunan paketlerde tracking numarası alabilmek için yanlış hatırlamıyorsam ilave olarak $1.5 daha ödemek gerekiyordu :)

Ynt: yedek parça şiparişim

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Muhtemelen $25 altına olduğu için takip numarası verilmedi. $25 altında bulunan paketlerde tracking numarası alabilmek için yanlış hatırlamıyorsam ilave olarak $1.5 daha ödemek gerekiyordu :)
evet abi benim tahminimde o yonde 1.7dolar aliyorlar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yedek parça şiparişim

evet o zaman dediniz gibi 22 dolardı o yuzden verödei bilseydim takıp numarası için 25 e tamamlardım :( o zaman ben gelene kadar nerde oldunu bilemeyecem :'( cevablar için tesekkur edrım :RCKolik:

yedek parça şiparişim

merhaba arkadaşım. küçük ücretli kargoların genelde takip numaraları olmuyor fakat 20 gün gibi bir sürede teslim oluyor. sıkıntı etme bekle. bende öyle olmuştu, kendime aldım arkadaşın adına aldık sorun olmadı, tabi gümrükteki memur kötü niyet göstermezse. bu arada banggood ürün fiyatlarının genelde 3 te 1 ini yazıyor kutu üzerine buda inceleme sırasında fiyatı küçük,değerli değil fikri yaratıp gümrükten kolay geçmesini sağlıyor.
azıcık daha sabır.