Yatsı ezanıyla iftar yapmak

omertm

Yeni Uye
Bugün Dealextreme'den aldığım simülatör dongleı geldi ve ben 12 de ilk simülasyon deneyimime başladım. Ancak az önce okunan ezan sonrası biraz ara vereyimde iftar yapayım diye kalktığımda ezanın yatsı ezanı olduğunu farkettim :laugh:
Farkettiğimde uzun sre gülmeme neden olan bu anı sizinle paylaşmak istedim :laugh:

Vay Ömer bu nasıl bir konsantrasyon, nasıl bir yoğunlaşma :thumbup: Anlaşın hel camiası yeni ve hızlı bir pilot kazandı :halay: :yuppi:

Eğer senin için de uygun ise, bundan sonra sana "JR Ediz" diyelim ki, pilotajın inşallah en az onun kadar kısa bir sürede güzel yerlere gelir :thumbup:

İnşallah Mehmet abi %p
JR Ediz Ediz abiden boynuzun kulağı geçeceği eğitimi alıyor :saygilar: Ediz abininde dediği gibi bu hobiyle buluşmam Tareq ve Alvin'e denk geldiği için aldığım gaz çok fazla :halay:

Ömer Temelli' Alıntı:
İnşallah Mehmet abi %p
JR Ediz Ediz abiden boynuzun kulağı geçeceği eğitimi alıyor :saygilar: Ediz abininde dediği gibi bu hobiyle buluşmam Tareq ve Alvin'e denk geldiği için aldığım gaz çok fazla :halay:
İnşallah Ömer, bizim beklentimizde bu yönde zaten. Inşallah sizin gibi bizden çok daha erken bu hobiye başlayan kardeşlerimiz, çok güzel yerlere gelecekler. Kimbilir belki de sizler bizlerin birer Tareq, Alvin'i olacaksınız. Biz de önümüzdeki "Helimaster" yarışmalarında sizleri seyrederek, gurur duyacağız :thumbup:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
İnşallah Ömer, bizim beklentimizde bu yönde zaten. Inşallah sizin gibi bizden çok daha erken bu hobiye başlayan kardeşlerimiz, çok güzel yerlere gelecekler. Kimbilir belki de sizler bizlerin birer Tareq, Alvin'i olacaksınız. Biz de önümüzdeki "Helimaster" yarışmalarında sizleri seyrederek, gurur duyacağız :thumbup:
İnşallah abi teşekkür ederim düşüncelerin için :) :saygilar:

Ömer başarılar,şimdi avatar resmini görünce hatırladım seni yozgatta tanışmıştık,ayaküstü biraz konuşmuştuk,kırım sonrası tutuşan helinin yakınlarında...

murat kurdoğlu' Alıntı:
Ömer başarılar,şimdi avatar resmini görünce hatırladım seni yozgatta tanışmıştık,ayaküstü biraz konuşmuştuk,kırım sonrası tutuşan helinin yakınlarında...
Murat Bey, avatar deyince yeni fark ettim kusura bakma Ömer :embarras: Biz seninle tanıştık ve hatta ayak üstü sohbet bile ettik. Sen Ediz'e "Abi" diye hitap edince, ben de senin gerçek abin zannetmiştim :laugh: :D

Murat Bey, avatar deyince yeni fark ettim kusura bakma Ömer :embarras: Biz seninle tanıştık ve hatta ayak üstü sohbet bile ettik. Sen Ediz'e "Abi" diye hitap edince, ben de senin gerçek abin zannetmiştim :laugh: :D
Sanki Ediz'e de benziyor. Gerçi o küçük fotoda çok belli olmuyor ama :)

Murat, Mehmet ve Cahit abi öncelikle hatırlamanıza çok sevindim :saygilar:
Ediz abiye benzeme konusunda üniversitede bu sene tanıştık ve kısa sürede yakın arkadaş olduk. Yakınlığmız birden olunca üniversitedekiler de bizi kardeş zannetti zaten :laugh:

Ynt: Yatsı ezanıyla iftar yapmak

Ömer Temelli' Alıntı:
Ediz abiye benzeme konusunda üniversitede bu sene tanıştık ve kısa sürede yakın arkadaş olduk. Yakınlığmız birden olunca üniversitedekiler de bizi kardeş zannetti zaten :laugh:

Abi sarisiniz ;) benzetiyorlar ;)

Omer cok saygili , ayni frekansdan konusup muhabbet ettigim insanlardan , ozellikle analitik dusunce yapisi , modeller falan vsvs derken ortusunce muhabbetler ortak noktalar baya iyi kardes olduk ;) ..

Baya arastiriyor bu arada ben ona bak , hitec sim. Kurulumunu yapicaz aksama konusalim dedim , abi ben onlari buldum video lar var dedi , ben o isi hallettim diyince isigi fazlasi ile gordum :D ...

Yani arkadas aslinda tam modelci , hazira degil arastirip biseyler bulup ogrenmeye acik ;) kisa zamanda cidden iyi modelci olucak...

Abi muhabbetine gelince , aramizda yas farkindan dolayi , buyuk oldugumdan saygidan oturu abi diye hitap ediyor diyor ;) bide omerin buyuk gosterdigine bakmayim adam ciddem genc modelci ;) yeni kyle geliyor tr ye ;)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ynt: Ynt: Yatsı ezanıyla iftar yapmak

byedz' Alıntı:
Abi sarisiniz ;) benzetiyorlar ;)

Omer cok saygili , ayni frekansdan konusup muhabbet ettigim insanlardan , ozellikle analitik dusunce yapisi , modeller falan vsvs derken ortusunce muhabbetler ortak noktalar baya iyi kardes olduk ;) ..
........
Abi muhabbetine gelince , aramizda yas farkindan dolayi , buyuk oldugumdan saygidan oturu abi diye hitap ediyor diyor ;) bide omerin buyuk gosterdigine bakmayim adam ciddem genc modelci ;) yeni kyle geliyor tr ye ;)

Ediz Abi düşüncelerin için çok teşekkür ederim ^-^
İş peşinde koşuşturmamı yakından gördün, bu hobi üzerimde fiziki yorgunluğu zihinsel dinlenmeyle atabileceğim ve ileride yapmak istedikleriminde merkezinde sayılması nedeniyle tam bana göre bir hobi. Daha önceleri de araştırmama rağmen tam anlamıyla RC hobi olarak senin sayende tanıştım. Tekrar teşekkür ederim :)

Ömer Temelli' Alıntı:
Ömer ayak üstü konuştuk,çok iyi hatırlıyorum ve inşaallah birdahaki buluşmada uzun uzun muhabbet etmek isterim,tekrar memnun oldum kardeşim...