Merhabalar. Kandiliniz Mübarek Olsun dileklerimle... Trex700 ve Trex 600 helikopterlerimde Align 2in1 Kullanıyorum. Ancak daha bujiyi ısıtırken bile çok ısınıyor. Havada Tic-Toc larda yanıp da devre dışı kalarak helikopteri kaybettirmesinden endişe duyuyorum. Daha kötüsü helikopterin herhangi bir canlıya zarar vermesi ki o konuya hiç girmiyorum. Buna istinaden BEC leri değiştirmek istiyorum. GRYPHON 7020 düşünüyorum ancak maliyeti fazla oluyor,yurt dışından alma durumu,kargosu,gümrüğü,başka siteden alacağım switchleriydi derken ufak bir helikopterin kit parasına denk geliyor neredeyse. Bunun üzerinde HobbyWing'in BEC'ini gördüm.
ÜRÜN : HOBBYWING - U-Bec 10A/20A Max. (2-6S Li-Po)
1-Bu marka konusunda genel görüşünüz nedir ?
2-Bu Model BEC'i DS610 gibi servoların olduğu bu helikopterlerde kullanabilir miyim? Gücünün yetersiz kalması vb. durumla karşılaşır mıyım?
3-Bu BEC de üzerinde soğutma tertibatı göremedim. Heat sink vb. Bu nasıl soğuyor ? Aldığımda sırf bu yüzden Align 2in1 gibi ısınma durumu olur mu ?
4-Bu ESC BEC'i mi ? ESC Bec'i ile normal Bec diye bir ayrım var mı ?
5-Gryphon 7020'deki gibi Servo besleme çıkışı yok. Servolar alıcı üzerinden besleniyor normal düzen. Bunun alıcıya uzun vadede zararı ve tehlikesi olur mu ? Yani almışken servo çıkışlı olanı al alıcıyı servo yükünden kurtar mı dersiniz? Yoksa o kadar büyütülecek bir durum değil mi ?
6-Align 2in1 haricinde sizin tavsiye edeceğiniz bir regülatör var mıdır ? Yurt içinden tedarik edebileceklerim öncelikli olmak üzere...
Teşekkür ederim...
ÜRÜN : HOBBYWING - U-Bec 10A/20A Max. (2-6S Li-Po)
1-Bu marka konusunda genel görüşünüz nedir ?
2-Bu Model BEC'i DS610 gibi servoların olduğu bu helikopterlerde kullanabilir miyim? Gücünün yetersiz kalması vb. durumla karşılaşır mıyım?
3-Bu BEC de üzerinde soğutma tertibatı göremedim. Heat sink vb. Bu nasıl soğuyor ? Aldığımda sırf bu yüzden Align 2in1 gibi ısınma durumu olur mu ?
4-Bu ESC BEC'i mi ? ESC Bec'i ile normal Bec diye bir ayrım var mı ?
5-Gryphon 7020'deki gibi Servo besleme çıkışı yok. Servolar alıcı üzerinden besleniyor normal düzen. Bunun alıcıya uzun vadede zararı ve tehlikesi olur mu ? Yani almışken servo çıkışlı olanı al alıcıyı servo yükünden kurtar mı dersiniz? Yoksa o kadar büyütülecek bir durum değil mi ?
6-Align 2in1 haricinde sizin tavsiye edeceğiniz bir regülatör var mıdır ? Yurt içinden tedarik edebileceklerim öncelikli olmak üzere...
Teşekkür ederim...
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: