Wood Power Carving

Serkan Demirkesen

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Selamlar,

Dün evdeydim ve bir suredir videolarını izlediğim aktivite ile ilgili ilk denememi yaptım.

Yeteri kadar gerekli uç yoktu elimde ve kullandığım ahşap pek kaliteli değildi ama ilk denemeden memnun kaldım. Yeni uç siparişleri vereceğim ve yeni denemeler yapacağım gibi görünüyor. 😂😂

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok rahatlatıcı olduğuna eminim. Ahşap işleri insana gerçekten çok iyi geliyor. :heartxf:

Ama böyle güzel bir şeyler yapabilmek yetenek ister, tebrikler. :bravo:

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demirkesen
Çok rahatlatıcı olduğuna eminim. Ahşap işleri insana gerçekten çok iyi geliyor. :heartxf:

Ama böyle güzel bir şeyler yapabilmek yetenek ister, tebrikler. :bravo:
Güzel ve değişik bir aktiviteymiş. Elinde bu işe yatkına benziyor Serkan kardeşim :heartxf::bravo:
Çok teşekkür ederim. Aslında marifetin büyük kısmı alette 😂😂 alet işler el övünür hesabı.
Oldukça zevk aldım ama ortalık batıyor maalesef ☹️ her yer talaş oldu valla. İnce ince tıraşladıgi için talaş un gibi oluyor. Bir de onun temizliği ile uğraştım 😂

Ellerinize sağlık Serkan bey.Ben almış olduğum Dremel marka uçları kullanmaya kıyamıyorum.Fiyatlar o kadar yüksek ki alınacak gibi değil.O yüzden daha düşük kalitede ucuz olanları kullanıyorum.:)

Ellerinize sağlık Serkan bey.Ben almış olduğum Dremel marka uçları kullanmaya kıyamıyorum.Fiyatlar o kadar yüksek ki alınacak gibi değil.O yüzden daha düşük kalitede ucuz olanları kullanıyorum.:)
Aynı şekilde, ben de yurt dışı alışveriş sitelerinden orijinal olmayan bit ler alıyorum. Hiç önemli değil, aynı işi görüyor. Eğer gerçekten güzel şeyler çıkarmaya başlarsam orijinalden devam ederim eğer faydası olacaksa ama hiç sanmıyorum. Önemli olan dremel in gücü, bu çok net.

Teşekkürler bu arada 🙏

Aynı şekilde, ben de yurt dışı alışveriş sitelerinden orijinal olmayan bit ler alıyorum. Hiç önemli değil, aynı işi görüyor. Eğer gerçekten güzel şeyler çıkarmaya başlarsam orijinalden devam ederim eğer faydası olacaksa ama hiç sanmıyorum. Önemli olan dremel in gücü, bu çok net.

Teşekkürler bu arada 🙏
Bu arada hangi uçları alıyorsunuz? Rica etsem link paylaşabilir misiniz? Sizin aldığınız yerde fiyat uygunsa ben de alabilirim bu vesileyle.Bir de makineniz Dremel'in hangi ürünü? Hepsiburada.com'dan Rox 0097 setini zamanında 1 tane fiyatına 2 tane almıştım 200 TL gibi bir fiyata.Onları kullanıyorum işimi görüyor.:)

Bu arada hangi uçları alıyorsunuz? Rica etsem link paylaşabilir misiniz? Sizin aldığınız yerde fiyat uygunsa ben de alabilirim bu vesileyle.Bir de makineniz Dremel'in hangi ürünü? Hepsiburada.com'dan Rox 0097 setini zamanında 1 tane fiyatına 2 tane almıştım 200 TL gibi bir fiyata.Onları kullanıyorum işimi görüyor.:)

Akşam eve gidince foto atayım.. Eski bir model benimki..

Uçları aldığım yerleri de bulabilirsem akşam yollarım yine