Sevgili V977 kullanıcıları ve adayları v911 in su gibi kuyruk motoru içtiğini tecrübe etmiş biri olarak biraz önce v977 için standart kuyruk motorundan daha güçlü ve dayanıklı kullanılabilecek tail motor varmıdır diye araştırırken yabancı bir forumda şöyle bir uyum listesi buldum
Ana Dişli: FBL80 / HCP80 / V933; SH6050? Heli-Max AXE 100 SS?
Kuyruk rotor: V911; FBL80 / HCP80 / V933; V922 / HCP100; MiniCP / SuperCP; SH6050; Heli-Max AXE 100SS; NE Solo Pro 125/126
Kuyruk motoru: V922 / HCP100, MiniCP / SuperCP, MicroQuad 7mm sola motorlar *
Servolar: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Swashplate: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Pil: Helikopterle Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Rotor bıçakları: Böyle V944 bıçakları ?, HK 107mm Karbon Fiber veya Cam Elyaf bıçakları ?, Bolt MCPX bıçakları ?, Tarot MCPX bıçakları gibi olmayan madde işaretli bıçaklar ?.
Canopy: SH6050? Heli-Max AXE 100 SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
İniş Takımları: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro
Ve banggood ta bakınmaya başladım sitenin arama kısmına v977 yazdığınızda çıkan yedek parçalar arasında stock kuyruk motoru gözüküyor sadece, helikopter parçaları başlığı altında marka ayırımı yapmadan yedek parçaları incelediğimde karşıma çıkan seçenekler:
Stock motorumuz tüm kablo tertibatı ve soketi ile birlikte geliyor
Karşıma çıkan ilk seçenek bu oldu
İkinci seçeneğimiz bu, uyumlu olduğu modeller arasında v977 yazıyor
Buda üçüncü seçeneğimiz, uyum listesini yazan eleman Walkera Süper CP yi eklemiş ona istinaden seçeneklere eklemek istedim ancak bu motor Walkera Süper FP HM-Süper FP-Z-09 modeli için uyumlu olduğu gözüküyor v977 ye uyarmı bilemiyorum ?
Ve son olarak en pahalısı en iyisidir mantığıyla fakat buda uyarmı uymazmı bilemeyerek üstadların yorumuna bıraktığım seçenek Walkera Süper CP RC Motor HM-Süper FP-Z-09
V977 kuyruk motorunu ne kadar çabuk harcar bilemiyorum ancak bu alternatiflerden biri daha dayanıklı ve uzun ömürlü olursa hiçte fena olmaz deneyip görmek lazım.
Hazır kuyruk motorundan konu açmışken ince bir ekleme daha yapmak istiyorum,
bu soğutucu aparatı kullanan arkadaşlar var ise geri bildirim yapabilirlermi acaba ?
Evet saygıdeğer RCKOLİK ailesi vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim
Ana Dişli: FBL80 / HCP80 / V933; SH6050? Heli-Max AXE 100 SS?
Kuyruk rotor: V911; FBL80 / HCP80 / V933; V922 / HCP100; MiniCP / SuperCP; SH6050; Heli-Max AXE 100SS; NE Solo Pro 125/126
Kuyruk motoru: V922 / HCP100, MiniCP / SuperCP, MicroQuad 7mm sola motorlar *
Servolar: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Swashplate: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Pil: Helikopterle Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
Rotor bıçakları: Böyle V944 bıçakları ?, HK 107mm Karbon Fiber veya Cam Elyaf bıçakları ?, Bolt MCPX bıçakları ?, Tarot MCPX bıçakları gibi olmayan madde işaretli bıçaklar ?.
Canopy: SH6050? Heli-Max AXE 100 SS? NE Yalnız 125/126 Pro?
İniş Takımları: SH6050? Heli-Max AXE 100SS? NE Yalnız 125/126 Pro
Ve banggood ta bakınmaya başladım sitenin arama kısmına v977 yazdığınızda çıkan yedek parçalar arasında stock kuyruk motoru gözüküyor sadece, helikopter parçaları başlığı altında marka ayırımı yapmadan yedek parçaları incelediğimde karşıma çıkan seçenekler:
Stock motorumuz tüm kablo tertibatı ve soketi ile birlikte geliyor
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
$2.88Karşıma çıkan ilk seçenek bu oldu
gördüğünüz gibi açıklamasında MCPX 1/2 RC Helikopter uyumlu olduğu yazıyor ancak müşteri yorumlarına baktığımda birçok kişi v922 için kullanmış ve bu motoru uyguladıktan sonra helinin daha kararlı hale geldiğini yazmışlar eğer v922 ye uyuyorsa v977 içinde kullanılabileceğini düşündüm fakat emin değilim üstadlar daha iyi bilir.
$3.33İkinci seçeneğimiz bu, uyumlu olduğu modeller arasında v977 yazıyor
$3.49Buda üçüncü seçeneğimiz, uyum listesini yazan eleman Walkera Süper CP yi eklemiş ona istinaden seçeneklere eklemek istedim ancak bu motor Walkera Süper FP HM-Süper FP-Z-09 modeli için uyumlu olduğu gözüküyor v977 ye uyarmı bilemiyorum ?
$4.25Ve son olarak en pahalısı en iyisidir mantığıyla fakat buda uyarmı uymazmı bilemeyerek üstadların yorumuna bıraktığım seçenek Walkera Süper CP RC Motor HM-Süper FP-Z-09
$4.98V977 kuyruk motorunu ne kadar çabuk harcar bilemiyorum ancak bu alternatiflerden biri daha dayanıklı ve uzun ömürlü olursa hiçte fena olmaz deneyip görmek lazım.
Hazır kuyruk motorundan konu açmışken ince bir ekleme daha yapmak istiyorum,
bu soğutucu aparatı kullanan arkadaşlar var ise geri bildirim yapabilirlermi acaba ?
Evet saygıdeğer RCKOLİK ailesi vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim