Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonunda indirimden çıkmadan alabildim Wltoys v977 yi. Siparişini bügun verdim heralde 3 hafta içerisinde gelir... Geldiğinde sizinlede bilgilerimi paylaşırım inşallah
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bangood dan daha önceden siparişim hiç olmadığından dolayı öyle bi durum olduğunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğin için sağol gerçi bu bangood u bırak yurtdışı ilk siparişim :-\
Sonunda indirimden çıkmadan alabildim Wltoys v977 yi. Siparişini bügun verdim heralde 3 hafta içerisinde gelir... Geldiğinde sizinlede bilgilerimi paylaşırım inşallah
Bangood sitesinden siparşimi Mayıs ayının 20 sinde vermiştim 10 gün sonra tracking sitelerinde bilgisi çıkmıştı fakat 19 gün oldu ve hala başka bir gelişme yok ne kadar daha beklemeliyim ? ???
Bangood sitesinden siparşimi Mayıs ayının 20 sinde vermiştim 10 gün sonra tracking sitelerinde bilgisi çıkmıştı fakat 19 gün oldu ve hala başka bir gelişme yok ne kadar daha beklemeliyim ? ???
Bunu alırken free shipping diyordu ancak giriş yapıp ödeme ekranına geldiğimde air mail register ve EMS gözüküyordu air mail register 8.55 $ EMS ise 30 $ dı free shipping diyipte sonradan bu şekilde kargo fiyatı çıkarmalarıda beni sinir etti açıkçası...