Wltoys V922 mi? Hisky FBL 80 mi? Hisky HCP 80 mi?
Aykut Hekim' Alıntı:
O zaman V977 niz i aldıktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.(artıları-eksileri, kullanımı kolay mı? zor mu?) Çünkü 6 kanal olarak ilk defa bir helikopter alacağım ve V922 nin kine göre V977 nin kumandası sanırım biraz daha karmaşık.(4 kanal-6kanal geçişleri gibi) Daha önce de başka birinin bir 6 kanallı helisini uçurmadığım için de tecrübem yok. Almışken iyi bir heli alayım diyorum ama daha sonradan elimde patlamasın(heli den anlamadığım için). Wltoys V977 RTF (Ready to flight-Uçuşa hazır) olarak mı geliyor? Hani öyle değilse ben ayar filan yapmasını da bilmiyorum on dan sordum. Sonra boş yere para vermişken aynı zaman da Bu hobiden de soğumaya başlayacağım.
Şimdi aldım ürünü... Bana sorarsan kesinlikle bunu al
Zaten öyle düşünüyordum ama öyle yani gerçekten
Kullanımı bilene kolay diyeyim, bilmiyorum 6 kanal kullandın mı, simülatör kullanıyor musun, veya ne kadar sana hitap ediyor. Artıları brushless motor, daha şık (bana göre) görünüm, çok öyle kendi kafasına göre hareket etmiyor sağlam bişeye benziyor, yedeğim var ama daha kırım yaşamadım. İlk abidik gubidik denemeleri araziye açık alana saklıyorum, odada kapalı mekanda fazla heyecan aramıyorum. Kumanda aynı kumanda işte normal heli kumandası stickleri falan
Bu karışıksa spektrum falan uzak mekiği sayılır.
RTF olarak geliyor ama yanında 1 adet 450mah 25c lipo var. (yetmez, yarım saat şarj ediyor 5-7 dk kullanıyorsun.) Şimdi 520mah pilleri de şarja taktım.
Kutunun içinden bir takım pal, kuyruk pali, ana dişli çıkıyor. Ben yanında 5 adet 520mah upgrade lipolar aldım. Bir yedek poşeti var işte içinde 4 kuyruk çubuğu iki kuyruk kablusu, iki kuyruk motoru, dörder tane feathering şaft ve ana dişli, iki takım yedek pal gibi gibi bişey. 20 dolar piller, yedek seti de 23 dolar... Onun dışında 922 den tecrübe edindiğim yedek swashplate aldım, kuyruk motor yatağı artı stabilizer gibi bi parça var ondan aldım (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
) Yedek kanopi aldım. Yeşil paller aldım çok yakıştı
Banggooddan aldım, yedekler lipolar çabuk geldi, helinin kendisi de 1 ay olmadan geldi. Sadece heli 200 liraya gelir, işte onca yedeği ile beraber alırsan 300-325 lira gibi bir fiyatı olur ama hakeder mi dersen, bence hakeder derim
Maiden videosu yükleniyor, bitince paylaşırım burdan. Şimdi modları öğreneyim biraz. Kurcalama zamanı...