ÖZÜR DİLERİM BENZER BİR KONU MEVCUTMUŞ
Herkese merhaba forumda arattım bazı abilerim liste yapmış ama o listeler ( liste içeren mesajdada belirtildiği gibi v922 'e istinaden yapılmış ) kullanılmadan yapılmış listeler . Şimdi ben V977 kullanan abilerimden rica etsem en çok kırılan parçaların yazsalar ( Link olarak paylaşırsak daha yararlı olur ) ben de bu mesaja ilave etsem hem diğer v977 alacak arkadaşlara yedek konusunda referans olur .
Başka bir sorum ise V977 için olan renkli pallerin farkı / yararı var mı ??
V977 YEDEK LİSTESİ
1.Swashplate.
2.(Bu en çok görülen kirim ,kronik kesin alin denilmis!!!!)PAL yatağı (Main blade clip)
3(Kırılan parca) Contalar
4.Kuyruk motor yuvası.
Herkese merhaba forumda arattım bazı abilerim liste yapmış ama o listeler ( liste içeren mesajdada belirtildiği gibi v922 'e istinaden yapılmış ) kullanılmadan yapılmış listeler . Şimdi ben V977 kullanan abilerimden rica etsem en çok kırılan parçaların yazsalar ( Link olarak paylaşırsak daha yararlı olur ) ben de bu mesaja ilave etsem hem diğer v977 alacak arkadaşlara yedek konusunda referans olur .
Başka bir sorum ise V977 için olan renkli pallerin farkı / yararı var mı ??
V977 YEDEK LİSTESİ
1.Swashplate.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
ÖNEMLİ :Banggoodta bir swashplate daha var ama o tam olarak uymuyor yani ucuz diye atlamayalaim sonra pişman olmayalım linktekini alırsak sorun olmaz :agreed:2.(Bu en çok görülen kirim ,kronik kesin alin denilmis!!!!)PAL yatağı (Main blade clip)
Burada kırılan parça set olarak var :agreed:3(Kırılan parca) Contalar
:agreed:4.Kuyruk motor yuvası.