Yaklaşık 6 ay önce aldığım uçağımla 17. uçuş yapmıştım sonra kendi içerisinde gelen kumanda bozuldu bende HK dan Turnıgy 9x aldım. İlk denemem çok kısa sürmüştü uçak havada düz gitmiyordu hemen düştüm ve alıcının kablosu kopmuştu elektronikçiye yaptırdım ve yaklaşık 350m mesafe testi yaptım çekiyordu. Forumda RC Uçaklarda Yatay Denge ve Ağırlık Merkezi Kontrollü konusundan yardımla uçağı ayarladım. Burun kısmına 2 tane kalem pil bantladım uçuşa hazır bekliyordu.
Dün uçuşa gittim kumanda biraz hassas o yüzden en düşük gazda dolaştım. en düşük gazda invert yaptım uçağın toparlanması zor oldu ama Uçak gayet düzgün uçtu. Video çekmek aklımda yoktu arkadaş uçarken çekmeye başladı çekerken telefonun şarjı bitti invert,kalkış,iniş yok bir daha ki sefere
NOT: Video telefonla çekildiği için çok iyi değil.
Dün uçuşa gittim kumanda biraz hassas o yüzden en düşük gazda dolaştım. en düşük gazda invert yaptım uçağın toparlanması zor oldu ama Uçak gayet düzgün uçtu. Video çekmek aklımda yoktu arkadaş uçarken çekmeye başladı çekerken telefonun şarjı bitti invert,kalkış,iniş yok bir daha ki sefere
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
NOT: Video telefonla çekildiği için çok iyi değil.