Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi bayramlar
Forumdaki yorumları dikkate alarak yeni başlayan biri olarak wing tiger almaya karar verdim. Ancak İnternete satan bir yer bulamadım. Bildiğiniz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
Olmadı kolları sıvayıp teker teker parçaları toplayıp uçuracağım. Aslında bir yönden de iyi bozulunca neyin ne olduğunu ve nasıl tamir edileceğini biliyor insan.
Teşekkürler ben onu da bulamamıştım. Hep rtf lere bakınca
Olmadı kolları sıvayıp teker teker parçaları toplayıp uçuracağım. Aslında bir yönden de iyi bozulunca neyin ne olduğunu ve nasıl tamir edileceğini biliyor insan.
Teşekkürler ben onu da bulamamıştım. Hep rtf lere bakınca
Levent bey konu güzel ama o kadar zaman bulabileceğimi sanmıyorum. Okuldaki laboratuvarda cnc freze var çok rahat işlerim o parçaları ama uçuş tecrübesi olmadan bu işe girmeyi düşünmüyorum. Amacım belirli tecrübeye ulaştıktan sonra zaten uçağa çeşitli modifikasyonlar yapmayı düşünüyorum. Evimde bu iş için odam yada bir garajım olsa kesin girerdim ama bu işe
İyi geceler öneri için teşekkürler. Ancak forumda bu uçak için bir yorum bulamadım. Acaba siz bu uçağı kullandınız mı acaba. Forumda genelde yeni başlayanlar için Wing Tiger ön plana çıktığı için bende buna yönelmiştim. Birazda takıldığım yerlerde danışabileceğim kişilerin olması da bu uçağa yönlendiriyor beni
Ben şahsen Wing Tiger öneriyorum.Bu hobiye yeni başlıyor olsam yine bu uçağı alırdım.Birçok kişi tarafından uçurulmuş, kendini kanıtlamış bir uçak.Halen daha uçuşunu sevdiğim için aktif olarak kullandığım bir uçak.Fakat, ne yazık ki rtf olarak bulmanız gerçekten zor.Artık arf olarak satılıyor.Yani elektroniğini,motorunu,aksamlarını ayriyeten sizin almanız gerekiyor.Bende kendim kurmuştum modelimi yakın bir zamanda model uçak grubumuzdan bir abimize sipariş verdik geldi.Kutu içeriğinde malesef kullanım klavuzu çıkmıyor.Ön iniş takımının kumanda kulakçığı motor mount a sürtüyor orayı ısıl işlemle işlemeniz gerekiyor.Ayrıca bazı piller yuvaya sığmıyor orayı da cg değişmeyecek şekilde uygun hale getirmeniz gerekiyor.Bunun gibi şeyler var.Yeni başlayacak ve bu uçağı kuracak birisinin zorlanacağını düşünüyorum.Kanımca ya bu uçak 2.el olarak alınmalı, veya tecrübeli birisi tarafından kurulmalı,uçuşa hazır hale getirilmelidir.Herşeye rağmen çok stabil uçan bir model.Tavsiye ederim.Saygılarımla.