Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet bey, aradığınız model planı (WİNG TİGER) , modelin kendisi köpük den imal edildiği için, eğer birileri özellikle oturup çalışıp çıkartmamış sa ki zannetmiyorum, yoktur.
Ayrıca madem kendiniz yapacaksınız, uçak işi tekne işine benzemez. Emeğiniz 30 saniye içinde çöp olabilir.
Aşağıda ki konuyu okursanız ve bence bir tane de siz yaparsanız, daha verimli ilerlersiniz, bir sonraki modeliniz de balsa çalışmak sanki daha iyi gibi.
Link:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ayrıca madem kendiniz yapacaksınız, uçak işi tekne işine benzemez. Emeğiniz 30 saniye içinde çöp olabilir.
Aşağıda ki konuyu okursanız ve bence bir tane de siz yaparsanız, daha verimli ilerlersiniz, bir sonraki modeliniz de balsa çalışmak sanki daha iyi gibi.
Link:
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Levent abi gerekli açıklamayı yapmış.Çaylak çok stabil uçan bir model.Takıldığınız nokta olursa, ben dahil diğer modelci abiler de yardımcı olur.Kolay gelsin.
Levent abi gerekli açıklamayı yapmış.Çaylak çok stabil uçan bir model.Takıldığınız nokta olursa, ben dahil diğer modelci abiler de yardımcı olur.Kolay gelsin.