Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Phoenix Sim. 5.0 Upgrade Sonrası Kumanda Algılamaması------Bu konunun başlığı altında çözümü buldum.Aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa buradan faydalansın.Bilgilerini paylaşan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler..
Arkadaşlar phoenix i kurdum.fakat yukarıdaki linke yüklediğim hatayı alıyorum defalarca programı tüm kalıntılarını temizleyerek kurmama rağmen yine aynı hatayı alıyorum.kullandığım işletim sistemi win 8.1 uyumluluk ayarlarından xp sevice pack3 ü ve yönetici olarak çalıştırı seçmeme rağmen simulasyonu çalıştıramadım.Bu sorun hakkında yardımcı olabilecek arkadaş varmı.win7 de sorun olmadan kurabilmiştim.
Ramazan bey, benim laptop da kurulu win 8.1 üzerinde hiç sorunsuz çalışıyor. Hatta uyumluluk sorunu bile olmadan, siz kumanda cihazı yada dongle ne kullanıyorsunuz?
bilemiyorum bazı arkadaşlar win10 da sorun yok demiş yükseltme yaptım win10 dada aynı sorun devam ediyor.sanırım sorun art tech sim kumandanın usb den tanıtım programı win 8 ve win 10 ile uyumsuz..diger kumandalarda sorun yok anladığım kladarı ile.
Evrimciğim, garajda yok da, ben sana adresi vereyim.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
12-in-1 USB 2.0 Dongle Almighty Flight Simulator Description: 12-in-1 Almighty Flight Simulator Dongle
Support G5 / Phoenix / XTR / Aerofly / VRC / FMS
IBM-compatible PC computer with 1.0 Ghz Pentium 3/4 or AMD Athlon/64 compatible processor.
Microsoft Windows XP, Windows Vista or Windows7 operating system.
256MB system memory (RAM)
4 GB free, uncompressed hard-disk space.
ATI Raeon 9800/NVidia Geforce Ti4200 with at least 128MB memory.
Microsoft DirectX 9.0c or higher DVD-ROM Drive for installation.
1 free USB 1.1/2.0 port.
100% DirectX 9.0 compatible sound card (optional).
Package included: 1 x USB simulator dongle
1 x 3.5mm JR audio cable
1 x Esky small round adapter
1 x Futaba square adapter
1 x Futaba big round adapter
2 x Software DVD