WhatsApp uyari

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
COK ÖNEMLII BIR UYARIII

Bazilarinda duydugu üzere artik Facebook whatsappi satin almis bulunmakda.
Lütfen Whatsapp ayarlarina girin anahtar olan o bölüme basip en altdaki yazidan ok isaretini kaldirin. Ilerde özel yolladigniz resimler Facebookda yayinlanacak ve Reklamlara konulacakdir kendinizi bu durumdan kurtarmak icin o ok isaretini kaldirmaniz gerekiyor.
Whatsapp otomatikmen onu aktiflesdirdi 30 günlük bi süreniz var onu aktiflikten kaldirmak icin, 30 günden snra bir daha olmayacak.

Tüm cevremize, kardeslerimize, esimize, dostumuza duyuralim acil bir sekilde

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni trend zaten rehberlerimiz resimlerimiz özel bilgileriniz hepsi ellerinde.

WhatsApp uyari

Paylaşım için teşekkürler Celalettin abi. :saygilar:

Kullandığımız dışa açılan her türlü yazılım esasında birşeyler için kullanılıyor burası kesin, hiçbirşeyin bedelsiz olabileceğini zannetmiyorum bu sistemede. :rolleyes:

Arka planda daha neler oluyor neler kim bilir....

WhatsApp uyari

Abi zaten ios'ta jailbreak ile uğraştığım zamanlarda, whatsapp ana klasörünü incelemiştim, şifrelenmiş bir dosya üzerinde bayağı uğraştıktan sonra decrypt edebilmiştim içinden bazı mesajların ekran görüntüsü ve mesajlaştığım kişilerin bilgileri çıktı. Unutmuştum şimdi aklıma geldi.

Sohbet yedeği sohbetlerini içinde hesap da değil ekran resmini almak için tekrar girdim kaldırınca bir daha görünmedi

Celalettin abi uyarı için teşekkür ederiz her türlü ticari veya gizli amaçlar için bilgi toplarlar en basında uygulamadan ziyade işletim sistemlerine girdikleri için pekte kurtuluş yok ios veya android tabanlarla devam ettiğimiz sürece [emoji15]

thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WhatsApp uyari

Celalettin Bey bilgilendirme için çok teşekkürler.

WhatsApp uyari

Abi bende görünmüyor böyle bir tik.Acaba bendeki 30 günü geçtiği için mi böyle... :rolleyes:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Abi bende görünmüyor böyle bir tik.Acaba bendeki 30 günü geçtiği için mi böyle... :rolleyes:
Hakan yakın zamanda güncelleme yaptın mı ?Sanırım son güncelleme ile geldi.

WhatsApp uyari

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Hakan yakın zamanda güncelleme yaptın mı ?Sanırım son güncelleme ile geldi.

Geçen hafta gelmişti ama bu hafta herhangi bir güncelleme yapmadım abi.

WhatsApp uyari

Hakan abi whatsapp ı açınca bütün ekranı kaplayan bildirim çıkıyordu o zaman tiki kaldırıp okey demişseniz hesap bölümünde çıkmıyor. Ben öyle yapmıştım.