Videoları göremiyorum!...

Ömer Erkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Arkadaşlar, ne olduysa bir süredir forumda paylaşılan videoları göremiyorum! :'( Yeri boş, hiç bir iz yok! Ne oldu anlamadım! Boşluğun üzerine sağ klik yaptığımda Adobe Flash Player ayarları görünüyor, ancak işe yarayacak bir şey yok. Crome kullanıyorum, kaldırıp yeniden kurdum, aynı. Explorer'da açtım, değişen bir şey yok! Hatta başka bilgisayarda açtım, nafile!

Örneğin;

ve hatta;

Bilgisayarın içine lamba cini kaçtı! Çıkarmama yardımcı olacak büyücüler aranıyor!... :-\

Abi yakın zamanda bilgisayar yeniden kuruldu mu? Flash Player çalışmıyor veya eski sürüm görünüyor. Aşağıdaki adresten Flash Player son sürümünü indirip kurduğunda düzelmesi gerekir. Düzelmezse ona göre cevap verelim.

Ömer Bey, bu anlattığınız durum, networkünüz streaming medyayı bloke ettiği durumlarda oluyor. Örneğin hastanede youtube erişimi yok. O nedenle bende aynı durum söz konusu. Evde ise sorun yok. Hastanede Tunnelbear türü bir uygulamayı aktive ettiğimde videolar görünür hale geliyor. Sizin de ağ yapılandırmanızla alakalı bir durum olabilir belki.

Teşekkürler arkadaşlar!
Hımm, son zamanlardaki değişiklikler ne diye düşündüğümde, modemi değiştirmiştim. Ona bir bakayım. Flash Player'ı da yenileyeyim bakayım. Bakalım ne olacak?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

abi ben dsmart internet kullanıyorum aynı sorun bendede vardı. googleden calısır bır dns numarası buldum ve dns ayarlarını degıstırdım sorun ortadan kalktı

Yok, cin kazandı! :(

Flash Player'ı yeniden kurdum olmadı. Ethernet kablosu ile modeme bağlanıp, ayarlarına bakayım dedim, modemin arayüzüne ulaşmıyor. Yani, kablosuz internete eriştiğim modemden, kablo ile ağ kuramıyorum. Ağın üzerine tıklayıp sorunları bul deyince, "Varsayılan Ağ Geçidi Kullanılamıyor" diye sonuç veriyor! Sanırsın Everest'in tepesinde geçit arıyoruz! :mad:

Pes ettim! O kazandı!...

Pes etmek yok. Masaüstünde sağ alttaki ağ simgesine sağ tıklıyoruz. Open Network and Sharing Center'i seçiyoruz. Gelen ekranda sol sütunda Change Adapter Settings var. Onu tıklıyoruz. Wireles adaptöre sağ tıklayıp Properties'e giriyoruz. Internet Protocol Version 4'ü çift tıklıyoruz. Üstteki IP adresi kutularını ellemiyoruz. Otomatik IP adresi almasını istiyoruz. Ama alttaki DNS sunucu adreslerini manuel giriyoruz. İlkini 8.8.8.8, ikinciyi 4.2.2.3. OK OK OK diye tümünden çıkıyoruz.

Abi eger Sumer abinin dedigi de olmazsa, antivirus programini kaldirip tekrar dener misin ??

Arkadaşlar, yardımlarınız için teşekkürler! Ama bu sefer gerçekten "o" kazandı! :( Aşağıda modellerle uğraşmak yerine, saatlerdir bilgisayarın başında havanda su dövüyorum.

Sümer bey'in de, Mehmet'in de dediklerini yaptım. Üstüne üstlük, McAfee'yi yeniden kurabilmek için TTNET ile telefon başında ahbap olduk! Ve başladığım yere geri döndüm...

Sonuç, "Varsayılan ağ geçidi kullanılamıyor!" Yani, modemin ara yüzüne hala ulaşamıyorum. Ne aşılmaz geçitmiş arkadaş!

Bu günlük bu kadar yeter, yoksa hepsini camdan aşağı atacağım! :mad:

Yok, resetlemedim. İnternette sorun olduğunda, bilgisayarı telefona bağlayıp internete girerdim. Şimdi, modemden internete girebiliyorum, ama şu "Ağ geçidini" aşamadığım için telefon da bağlanamıyor (Bu ne yaman çelişki!...). O nedenle, modemden bağımsız bir sorun diye düşündüm.

Varsayılan ağ geçidi modeminizin lokal IP numarası olmalı. Ben olsam her şeyin elektriğini kesip tekrar açardım sistemi.

Bir kaç defa yapıldı ama, Sümer Bey'in hatırı için son deneme! Değişiklik olursa yazarım!...

ömer abi google chrome un zenmate diye bir eklentisi var onu kurup denermisin. belki işe yarar.