[Video]: Yuvacik Heliport Kemerburgaz Buluşması - 15.06.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Bu hafta sonuna ait uçuş videolarımız. Keyifli seyirler :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Biri benden mi söz etti :)

cok iyi deilmi ya Bu haftabizde bulustuk bayagı guzzeldi yeni servo kafalarını taktım servo kolunun vidasını takmadan ucmusum allah korudu : ) :laugh: ;D :lol:

Mehmet Abi eline sağlık. :thumbup:

Cahit Kaş' Alıntı:
Biri benden mi söz etti :)
Aynen :D Bakıyorum videoları dikkatli izliyoruz Cahit Bey :halay:

safak bozdag' Alıntı:
cok iyi deilmi ya Bu haftabizde bulustuk bayagı guzzeldi yeni servo kafalarını taktım servo kolunun vidasını takmadan ucmusum allah korudu : ) :laugh: ;D :lol:
Ankara ekibinin resimli, videolu buluşma konusu açıldı da ben mi görmedim acaba :rolleyes:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ankara ekibinin resimli, videolu buluşma konusu açıldı da ben mi görmedim acaba :rolleyes:
mehmet abi kullanmaktan ve ve kızlara araba verdik bize carpmalarından korkumuza video ve fotograf cekmeyi unuttuk son anda bir video cekebildik :( bir tane 500 kırımı bitane v922 kırımı bitane blade mbx mi adını bilmedigim bi micro kırımımız var mugen aracımda sıfır proline lastıklerden 1 tane saglam kalmadı 6s le fırlatdı resmen buda kırımdan sayılır bidahakine cok iyi olacagını dusunuyoruz yenı cevreden insanlar gelecegine inanıyorum :)p :embarras:

safak bozdag' Alıntı:
mehmet abi kullanmaktan ve ve kızlara araba verdik bize carpmalarından korkumuza video ve fotograf cekmeyi unuttuk son anda bir video cekebildik :( bir tane 500 kırımı bitane v922 kırımı bitane blade mbx mi adını bilmedigim bi micro kırımımız var mugen aracımda sıfır proline lastıklerden 1 tane saglam kalmadı 6s le fırlatdı resmen buda kırımdan sayılır bidahakine cok iyi olacagını dusunuyoruz yenı cevreden insanlar gelecegine inanıyorum :)p :embarras:
Desene bol kırımlı bir buluşma olmuş :-\ Aklında olsun buluşmanın hemen başında daha modeller sağlam ve insanlar saha sola dağılmadan 3-4 foto çekerseniz iyi olur. Sonra koca buluşmada 1 tane foto olmayabiliyor :laugh:

Bu arada kırım geçiren 500 kimin di ?? Kırım geçiren tüm arkadaşlara da geçmiş olsun demeyi unutmayalım.

Desene bol kırımlı bir buluşma olmuş :-\ Aklında olsun buluşmanın hemen başında daha modeller sağlam ve insanlar saha sola dağılmadan 3-4 foto çekerseniz iyi olur. Sonra koca buluşmada 1 tane foto olmayabiliyor :laugh:

Bu arada kırım geçiren 500 kimin di ?? Kırım geçiren tüm arkadaşlara da geçmiş olsun demeyi unutmayalım.

500 ve blade ogulcanın v922 bulutun du mehmet abi kırımda demiyelim 500 e ayarını tam yapılmamıstı kalkarken yan yattı palın ucunu koparttı :)

safak bozdag' Alıntı:
500 ve blade ogulcanın v922 bulutun du mehmet abi kırımda demiyelim 500 e ayarını tam yapılmamıstı kalkarken yan yattı palın ucunu koparttı :)
Hadi ya :( Neyse önemli büyük bir şey olmamış yani. Bu arada Ogulcan yeni motor ve esc modele taktı anladım kadarı ile ??

Hadi ya :( Neyse önemli büyük bir şey olmamış yani. Bu arada Ogulcan yeni motor ve esc modele taktı anladım kadarı ile ??

evet takmıs mehmet abi cok iyide oturmus ama ayarda sıkıntı yasadık yenı lipo piller alms abi 2 tane gens 3300onlarıda ben denedm performansı ıyı ama mmotorumu cok ısıttı . ben hic denge cubuklu kullanmadım v911 den o yuzden aytarada giremedim daha dune kadar hic bişe bilmiyorum videolar sayesınde 3g ayarlarını canavar gibi yapıyorum sonra bende yenı heli aldım bu arada 500 serisi mehmet abi motor seti mx onu benımkıne takıcam bakalım hayırlısı :) ayarlarınıyapamazsam haftaya orada beraber bakarız :) :lollol:

safak bozdag' Alıntı:
......sonra bende yenı heli aldım bu arada 500 serisi mehmet abi motor seti mx onu benımkıne takıcam bakalım hayırlısı :) ayarlarınıyapamazsam haftaya orada beraber bakarız :) :lollol:
Öncelikle hayırlı olsun Şafak.Herhalde Trex 500 PRO serisi yeni bir model aldın doğru mu anlamışım :) Yapamazsan getir, Yozgatta bir ayar yaparız hızlı bir şekilde ;)

İzlememek elde mi.

Ellerinize sağlık bizde artık sizleri izleyerek cesaretlenim kendimizi geliştireceğiz. Biz aynı yerde buluştuk konunun tekrarı gibi olmasın diye yeni konu açmadım bizdede bu hafta bol kırımlı geçti :) 1 trex 500 ayak dişli kuyruk rotoru ve benim 450 ana pal feathring şaft tail boom

Muammer Akbulut' Alıntı:
Ellerinize sağlık bizde artık sizleri izleyerek cesaretlenim kendimizi geliştireceğiz. Biz aynı yerde buluştuk konunun tekrarı gibi olmasın diye yeni konu açmadım bizdede bu hafta bol kırımlı geçti :) 1 trex 500 ayak dişli kuyruk rotoru ve benim 450 ana pal feathring şaft tail boom
Muammer Bey bu durumda benim yaklaşık 2 sene önce konu açmayı bırakmış olmam lazımdı :laugh: Bakarsanız aslında benim konularda da gerek katılımcı ve gerekse uçuş stili olarak bol miktarda tekrar var :D

Bence esas olan aldığımız keyfi diğer illerde bulunan arkadaşlar ile paylaşmak.

Mesela ben, özellikle işlerim nedeni ile sahaya gidemediğim zamanlar, paylaşımları 4 gözle bekliyorum. Her ne kadar benzer de olsa, yeni konulara bakıp izleyince, sanki ben de sahada onlarla berabermişim gibi hissediyorum.