[Video]: Trex 500 DFC Hurricane- Parsel Denenem - 06.04.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Evet arkadaşlar, insanlık için küçük benim için ise büyük bir adım atarak :lol: uzun süredir mxCP BL ile denemeleri yaptığım "Hurricane- Parsel" hareketini sonunda TREX 500 DFC bugün denedim :halay:

Videodan da duyulacağı üzere, ellerim o kadar titredi ki az daha istem dışı yanlış komut verecektim :laugh: En fazla 2 tur atabilmişim ama ilerleyen günlerde 1 tam pil Hurricane göreceksiniz :D

Şu micronun hakkını ödeyemem :thumbup: Sağolsun nerede ise 1,5 yıl sonra yeni şeyler denemem için bana cesaret verdi :) Keyifli seyirler :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu da ufaklık ile yaptığım ve daha önce paylaştığım denemem

Mehmet Abi süper pilotaj ama senden daha iyilerini göreceğimize de eminim. :bravo:

Takipteyiz Abi. :RCKolik:

Bizlerde olcaz mı bole acep...

Serkan DAĞDEVİREN' Alıntı:
Bizlerde olcaz mı bole acep...
Yaşınızı dikkate alınca bence kesinlikle ;) Hem de çooook daha iyilerini ve güzellerini yapacaksınız :thumbup:

abi çok iyi yaa Maşallah diyelimde nazar değmesin :thumbup: :RCKolik:

Mehmet Bey sizi tebrik ediyorum. Sayenizde şu insanlık için küçük ama kendimiz için büyük adımdan atmaya yakın hissediyorum kendimi :laugh:

mehmet abi super ;) devam devam ;) ozgur abının parsele rakıp gelıyor anlaşılan , oda bi girdimi 1 pil cıkmıyor :D

byedz' Alıntı:
mehmet abi super ;) devam devam ;) ozgur abının parsele rakıp gelıyor anlaşılan , oda bi girdimi 1 pil cıkmıyor :D
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. İşte kendimizce yeni şeyler yapmaya çalışıyoruz. Aslında çok geç kaldık ama zararın neresinden dönülse kardır.

Madem konumuz yeniden canlandı, bu uçuştan 1-2 hafta sonra yaptığım 9 tam turluk Hurrica uçuş videomu da buraya link vereyim bari :D