[Video]: T-rex 450 Plus DFC İlk ve Sonraki Uçuşlar

Clumephi

Uye
Selamlar, biraz simülasyon çalıştıktan sonra ilk uçuşumu geçen hafta yaptım. İşte videosu:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Dersimi aldıktan sonra bugün ikinci uçuşumu daha ağaçsız, insansız, eğimsiz bir alanda yaptım. Yanımda kimse olmadığı için bugünkü ilk 3 uçusun videosu ne yazık ki yok. Size video çekebilmek için telefonu yere bırakarak yerden çekim yaptım. :halay: Çekim yaparken video çerçevesinde kalmaya çalıştım. Yine şükürler olsun kırım olmadı. Expo sıfırda uçtum. Tepkilerin canlı olması daha kolay hakim olmamı sağladı. Biraz sözünüzden dışarı çıktım galiba üstatlar. :embarras: Telefonla düşük kalitede çektiğimden video çok net değil. Kusuruma bakmayın. İşte ikinci uçuş videom:

Bundan sonraki uçuşlarımda video çekebilirsem yine burdan paylaşmaya çalışacağım. :RCKolik:

Öncelikle paylaşım için teşekkürler Ahmet :thumbup: Eline sağlık, önemli olan düşünmen ve emek vermen %p İşte forumun güzelliği bu olsa gerek, paylaşım :)

Gelelim uçuşuna. Öncelikle boş bir alan tercih etmen süper olmuş. Uçarken kendi de rahat etmişsindir. EXPO sıfır olması tamamen kişisel tercih meselesi. İlerleyen günlerde ihtiya. duyarsan değerleri yeniden ayarlarsın.

Bence uçuş gayet başarılı. Gittikçe alıştığın bariz şekilde belli oluyor. Zira uçuşun çoğunda kadraj içinde idin ki, bu bile başlı başına hover hakim olmaya başladığının güzel bir göstergesi :halay:

Küçük bir tavsiye. Bence Canopy uçuş yapma. Biliyorum kırılır çekincesi var, ama bir canopy gözden çıkarmakta fayda var. Hasar alsa da çoğu zaman Canopy uzun süre kullanılabiliyor. Görsellik için bir hasar olursa yenisini alır, evde onu takarsınız ;) Neden Canopy uçmayın dedim peki : Havada görsellik açısından. Olur da istem dışı model sizden uçaklaşırsa, helinin önünü arkasını görmenizde Canopy çok büyük yardımı oluyor. Bu tavsiyemi bir değerlendir istersen ;)

Teşekkür ederim. :) Canopy i tak çıkar biraz uğraştırıcı olduğundan üşendim açıkçası bu sefer. Bir dahakine canopy ile kullanmaya dikkat edeceğim. :saygilar:

4 yönden de hover denemesi yaptım. Genelde kontrolü sağladım. Biraz daha hover çalıştıktan sonra, önce simülasyonda sonra dışarda alan turu yapmam gerekiyor sanırım.

Gens pile bir konnektör lehimleteydim hayırlısıyla... :)

Tebrikler Ahmet Bey. :thumbup:

Expo konusu tamamen kişsel bir mesele. Nasıl rahat ediyorsanız sizin için en iyisi odur, bu konuda kesinlikle yazılabilir bir kural söz konusu olamaz zaten. %p

O kadrajın içerisinde o kadar süre kalabilmek bile önemli bir başarı. :thumbup:

Çok kısa sürede ciddi mesafe katedeceğiniz anlaşılıyor, paylaşımlarınız devamını bekliyoruz. :RCKolik:

İlk videodaki olayları kırımsız atlamanız şansınızın da yardımıyla çok iyi olmuş. Tebrikler :saygilar:

Teşekkür ederim Türker Bey. :) Uçtukça video ekleyeceğim. :RCKolik:

Mehmet Bey, gerçekten şanslıydım ilk uçuşta. Artık alçalmaya başlayınca çakallık edip hemen throttle ı açıyorum biraz. :) Teşekkür ederim.

Ahmet Egemen SAYIN' Alıntı:
Selamlar, biraz simülasyon çalıştıktan sonra ilk uçuşumu geçen hafta yaptım. İşte videosu:
........
Bundan sonraki uçuşlarımda video çekebilirsem yine burdan paylaşmaya çalışacağım. :RCKolik:

valla ilk videonu izlemiştim zaten ikincide kadrajda tutma olayı gerçekten başarılı tebrik ediyorum :thumbup: :RCKolik:

Teşekkür ederim Recep Bey... :saygilar:

Güzel uçuşlar :) plus güzel model bende bi tane topladım yalnız abarttık sanırım :D
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

DenizSERT' Alıntı:
Güzel uçuşlar :) plus güzel model bende bi tane topladım yalnız abarttık sanırım :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
bu kime gidiyor Deniz :D

Ona plus demeye bin şahit lazım. :thumbup:

3. uçuş:

Dik çekildiği için kusura bakmayın. Çeken arkadaş (babam :thumbup:) öyle alışmış. :D

güzel uçuş,,, kafa devrin biraz düşük gibi geldi bana benim ilk zamanlarda uçtuğum gibi heli baygın çalışıyor,, arttırırsan helikopter komutlarına daha hızlı cevap verir ama kırımda da daha fazla hasar çıkarabilir bilgin olsun..

Ahmet Egemen SAYIN' Alıntı:
3. uçuş:

Dik çekildiği için kusura bakmayın. Çeken arkadaş (babam :thumbup:) öyle alışmış. :D

Güzel uçuş olmuş :thumbup: :RCKolik:

Teşekkür ederim. :saygilar:

Kafa devri nedir, nasıl ayarlanır? :)