[Video]: SKYRC iMAX B6AC V2 Şarj Aleti Kutu Açışı

isasari

Çalışkan Uye
Web sitesi
www.isa-sari.com
Uzun bir aradan sonra yeni bir kutu açışıyla aranızdayım. Beğeneceğenizi umuyorum :(

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu kutu acilim videonu daha cok begendim Isa. Ama hala neden her urun videosunda agirlik be cetvel ile olcum yaptigini cozemedim.

Agirlik ve ebat bilgilerinden daha cok neden bu urunleri tercih ettigini, rakiplerine gore avantajlarini ve biraz daha teknik detaylara girersen paylasimlarinin cok daha fazla yardimci olacagini dusunuyorum. Ellerine saglik :thumbup:

Görüşlerin ve beğenin için teşekkür ederim Mehmet Abi. Açıkçası 250'lik quad toplayacağım zaman parçalar gelince aynı gün hepsine birer video çektim. Bu çekim de aylar öncesine ait. Parçalar şu an elimde yok, hobiye ara verdiğim için elden çıkardım. Yoksa daha ayrıntılı incelemeler yapacaktım. Artık yeni çekimlere :)

Çok akıcı ve anlaşılır bir inceleme olmuş. Eline sağlık abi. :bravo:

Arda Erkan' Alıntı:
Çok akıcı ve anlaşılır bir inceleme olmuş. Eline sağlık abi. :bravo:

Çok teşekkür ederim görüşlerin için Arda :)

İsa'nın ses tonunu çok beğeniyorum :) Çok da akıcı bi anlatımı var, bizler gibi ııı iii gibi duraklamalar yok.

Hiç ilgim olmayan bir ürünü bile anlatsa açıp izleyesim geliyor. :laugh:

Bunu duymayı beklemiyordum Rasim. Çok sevindim gerçekten. Sesimin ve anlatımımın iyi olmadığını düşünüyordum ben de :)

Rasim Öztürk' Alıntı:
İsa'nın ses tonunu çok beğeniyorum :) Çok da akıcı bi anlatımı var, bizler gibi ııı iii gibi duraklamalar yok.

Hiç ilgim olmayan bir ürünü bile anlatsa açıp izleyesim geliyor. :laugh:

Bu benim de dikkatimi çekmişti. Seslendirme falan yapabilirsin aslında. Eline sağlık İsa!

Omer Erkan' Alıntı:
Bu benim de dikkatimi çekmişti. Seslendirme falan yapabilirsin aslında. Eline sağlık İsa!

Çok teşekkür ederim Ömer Abi. O halde teklif gelirse değerlendirelim :laugh: