[Video]: Scorpion 2014 IRCHA

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Bu guzel derlemeyi de Scorpion firmasi hazirlamis :thumbup: Seyredip, icimiz acilsin dedik :RCKolik:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Keyifle izledim harika hazırlamışlar, teşekkürler Mehmet Bey. %p

İlker Sönmez' Alıntı:
Böyle organizasyonlara katılmak lazım. En azından avrupadakilere.
Inan bu son videoyu paylasirken benzer seyler aklimdan gecti :laugh: 2014 gecti, artik 2015 :) Kimbilir belki 3-5 kisi hep beraber gideriz onumuzdeki sana Allah nasip eder , hanimlar da izin verirse :lollol:

Harika bir organizasyon , içim bir tuhaf oldu , çok büyük hayranlıkla izledim.Pilot TR hazırlamış mıydı böyle editli bir organizasyon videosu ? , aslında yapsalar çok güzel olurdu , bir gün ülkem de de böyle bol katılımlı organizasyonlar olacaktır inşallah , bu kadar kapsamlı olamasa da.....

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Inan bu son videoyu paylasirken benzer seyler aklimdan gecti :laugh: 2014 gecti, artik 2015 :) Kimbilir belki 3-5 kisi hep beraber gideriz onumuzdeki sana Allah nasip eder , hanimlar da izin verirse :lollol:

Hanımlarıda götürürsek hiçbir problem olmaz.

Hem keyifle izledim hemde biraz moralim bozuldu. :laugh: :lollol:

İlker Sönmez' Alıntı:
Hanımlarıda götürürsek hiçbir problem olmaz.
Iyi fikir ama o zaman maliyetin 4-5 katina (alışverişler dahil) cikma olasiligi var :lol:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Harika bir organizasyon , içim bir tuhaf oldu , çok büyük hayranlıkla izledim.Pilot TR hazırlamış mıydı böyle editli bir organizasyon videosu ? , aslında yapsalar çok güzel olurdu , bir gün ülkem de de böyle bol katılımlı organizasyonlar olacaktır inşallah , bu kadar kapsamlı olamasa da.....
Nerede Hakanim. Ozellikle profesyonel cekim ekibi vardi ama 2-3 idare eder video harici bir sey yayinladigini gormedim. Inanmayacaksin ama yayinlananlar da bizimkilerden kötüydü :-\