Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim tahminim, pervanelerden en az birinin şahinin ayaklarına çarpıp kırıldığı. Pervaneler zarar görmeseydi bu şekilde yere düşmezdi cihaz, uçmaya devam ederdi yalpalayarak da olsa. Bu durumda şahinin ayak veya bacaklarından en az birisinin ciddi hasar gördüğünü tahmin ediyorum ben.
Ucakci arkadaslar ozellikle zagi ucururken geliyorlar burda da. Cok yuksek oluyor, kusu tam secemiyoruz, ancak kartal oldugunu dusunuyoruz, zira 120 zagiden daha buyuk.
vidyoyu durdurup seyrederseniz şahinde hiçbirşey olmadan uçup gittiğini görürsünüz , zaten DJı quadmış ve kamera altta şahin ise tam ortadan ve yukardan saldırmış büyük olasılıkla .
bu arada patlar motorlu benzinli uçak alın bizim uçtuğumuz yerdede şahin ve kartal var ama uçak okadar gürültülüki uzaktan uçarak bu neymiş diye seyretmeyi seçiyorlar
Bana hiç gelmedi böyle büyük kuş, fakat uçağı havalandırdığımda bizim tavuklar ördekler kümeslerine kaçıyo, kargalar bağırışıp kaçışmaya başlıyo... Şahinde gelse, kırmızı ışıkta yanımda veya arkamda bekleyen sabırsız şayin kadar korkutamaz beni