[Video]: Mcpx Bl titreme sorunu

Akan Tekin

acemi helici
İlgi Alanı
Heli
ARkadaşlar mcpx bl de bir titreme var heli havalanmıyor ve gaz verdiğimde sola doğru kayma yapıyor anakartı değiştirdim,motoru değiştirdim,palleri değiştirdim, servolar çalışıyor, fakat titreme düzelmiyor sorun ne olabilir?

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Akan Abi şafta baktın mı, karbon şaft kırılmış olabilir mi ?

Türker Akgün' Alıntı:
Akan Abi şafta baktın mı, karbon şaft kırılmış olabilir mi ?
baktım Türker kırık görmedim.

Peki pal dönerken tracking yapıyor mu Akan Abi ?

Geçen gün Mehmet Abi'ninde başına geldi bir baktık ki pervane tutuculardan biri kırılmış biz farketmemişiz öyle uçuyormuşuz. :laugh: Neden tracking yapıyor acaba falan derken bulduk.

Türker Akgün' Alıntı:
Peki pal dönerken tracking yapıyor mu Akan Abi ?

Geçen gün Mehmet Abi'ninde başına geldi bir baktık ki pervane tutuculardan biri kırılmış biz farketmemişiz öyle uçuyormuşuz. :laugh: Neden tracking yapıyor acaba falan derken bulduk.
Türker şimdi baktım pal tutucunun bir tarafı aşağı yukarı yapınca biraz diğerine göre sallanıyor görünüşte kırık yok gözüküyor değiştirip deniyeceğim.

akan tekin' Alıntı:
Türker şimdi baktım pal tutucunun bir tarafı aşağı yukarı yapınca biraz diğerine göre sallanıyor görünüşte kırık yok gözüküyor değiştirip deniyeceğim.
sorun çözülmüştür sorun pal tutucudanmış .

akan tekin' Alıntı:
sorun çözülmüştür sorun pal tutucudanmış .
Turker'inde dedigi gibi gecen hafta ben de 1 yil ve bilmem kac dusus sonrasi pal tutucularindan birini kirmayi becermisim Akan Bey. Ama o hali ile bile az Tracking ucmaya devam etti ve sahadan elimiz bos dondurmedi Sagolsun bizim ufaklik :thumbup: :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Turker'inde dedigi gibi gecen hafta ben de 1 yil ve bilmem kac dusus sonrasi pal tutucularindan birini kirmayi becermisim Akan Bey. Ama o hali ile bile az Tracking ucmaya devam etti ve sahadan elimiz bos dondurmedi Sagolsun bizim ufaklik :thumbup: :halay:
Valla bende hiç uçmadı görüntüde de kırık gözükmediği için hiç ihtimal vermedim.

akan tekin' Alıntı:
Valla bende hiç uçmadı görüntüde de kırık gözükmediği için hiç ihtimal vermedim.
Aynen kirildigini gormek icin cok dikkatli bakmak gerekiyor, icinde bulunan rulman destek oldugu icin kirik belli olmuyor ;)