[Video]: Bir kucuk videoda benden

memo_r/c

Uye
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

abi tesekkurler mini zaten vardi bende buyuk olsun dedik hk ya bulastik :) tecrube ettik kendimizi olsun onuda ucurdum ama problem yok bi muddet ara verdim tekrar donus yaptim ucusu beyenmen sevindirdi Celalettin abi cok tesekkurler

Güzel uçuş Mehmet Bey tebrikler. :bravo:

Mehmet Bey tebrik ederim..... :bravo: ...Hala uçan bir mini titan gördük sayenizde , kendimi yalnız hissetmiyorum artık......... :saygilar:

Oncelikle paylasim icin tesekkurler Mehmet Bey :thumbup: Gercekten epey olmustu Mini Titan sesini duymayali. Ucusta gayet basarili. Biraz Nose-in ve loop calismasi sonrasi alan turlarinin ( yatay 8 ) an meselesi :)

yorumlariniz icin tesekkurler miniyi seviyorum uzmuyor beni en azindan alan turunda hic sikinti yok
hatta bu ucusum ayarsiz hazirliksiz bir ucus oldu invert denememden daha sonra fark ettiigim bi kac ufak parca degisimine gittim
tekrar setuplari yapip bir kac eksigimi hiderdikten sonra invert denemelerim olacak aslinda lop atarken denedim sikinti yok gibi ama ilk denememde sorun yasadigim icin halla bi tereddut yasiyorum

Ne gibi bir sorun yasamistiniz ki Mehmet bey ??

Mehmet Hocam, güzel bir uçuş ellerine sağlık, invert uçuşlarını da bekliyoruz ( benim helide ayağa kalkarsa yine birlikte uçarız artık, yaşadığım 2 kırımdan sonra artık sözlerine daha fazla kulak verip alan turunu bırakmayı düşünüyorum hover şimdilik bana yeter galiba :) Ayrıca bana ayırdığın zaman ve emek içinde teşekkür ediyorum. Sen olmasan ben ilk kırımda hobiyi bırakıyordum.

Kasim bey alan turu cok basit gibi gorunsede Ozellikle baslarda gercekten zor bir harekettir. Bu hareketten once tum 4 yonde hober calismasinin tamamlanmasi ve sag-sol daire hareketinin bitirilmesi gerekiyor. O yuzden bence de acele etmeyin. Onemli olan keyif almak, yoksa yaptigimiz hareketlerin ne oldugunun en azindan ucan icin cok da bir onemi yok.

Anladigim kadari ile Mehmet bey ile arkadassiniz ve iyi anlasiyorsunuz. Bu da super bir sey ;)

3d ayar videonuzda paylasmistim sorunu.Mehmet bey guc kaybi yasamistim son anda kurtamistik heliyi
Kasim sen birakma bu hobiyi ben elimden gelen neyse yaparim hic sorun degil bende bu isi tek basina goturen bi modelciyim
sagulsun degerli arkadaslarinn bilgi paylasimlariyla bukadar getirebildim dahada ileriye gotururuz insallah

Aslinda Kasimda cik guzel alan turlari yapiyodu ama talihsiz bi kirim ardindan ikinci bir kirim neyse yine topladik yine ucacaz insallah ufak puruzler kaldi

Tamam şimdi hatırladım Mehmet Bey. Palleri sokup bir test yapacaktiniz, anladığım kadarı ile o test sonrası bir sonuc çıkmadı galiba ?

Ucusstanda anlasildigi uzere gozle gorunur hic bir sorun yasamadim gozlemedim ne olmasi gerekiyor ise o sizin bu ucusla net birsey soylmeniz nekadar isabetli olur bilmiyorum ama gorundugu gibi normal ucusta hic sorun yasamiyorum Mehmet bey ama bidaha denemedim bu ucustada biraz urkektim zaten hazirliksiz gittim sadece ucmanim.keyfini yasadim

Evet Mehmet Küçüksarı bey, hover kolay görünsede işin özü aslında. Sağolsun Mehmet Koçak hocam yaşadığım iki kırımdada yanımdaydı ve zaman, emek ayırıp helimi tekrar uçar hale getirdi. O olmasaydı heli benim için bitmişti, çünkü gerçekten en zor ve keyifli hobi dalı helicilik... Tekrar teşekkür ediyorum kendisine... ( simulatör de alan turu bitti artık inverte başladım darısı gerçek helide :)