- İlgi Alanı
- Hepsi
Copter x' i kobay olarak kullandım ve ilk invert denememi gerçekleştirdim.Son derece başarılı idi.Artık düz uçmak yok ))
Videoyu izleyen ustalar,kuyruk hafif kaçırıyor,bir türlü düzeltemedim,
kuyruk servosu allign ds520
gyro allign gp780
rate mode'dayken sabit duran kuyruk,head lock mode'a alınca hafiften kayıyor,düz uçarken problem değil ama,invert'e geçince sıkıntı oluyor,gyroyu değiştirmeyi deneyeceğim...
Bi de tail supportlardan biri kırık,kırımdan sonra shrink tube ile onarmıştım elimde olmadığı için,bu kuyruk meselesi ondan da olabilir mi?
İyi seyirler...
Videoyu izleyen ustalar,kuyruk hafif kaçırıyor,bir türlü düzeltemedim,
kuyruk servosu allign ds520
gyro allign gp780
rate mode'dayken sabit duran kuyruk,head lock mode'a alınca hafiften kayıyor,düz uçarken problem değil ama,invert'e geçince sıkıntı oluyor,gyroyu değiştirmeyi deneyeceğim...
Bi de tail supportlardan biri kırık,kırımdan sonra shrink tube ile onarmıştım elimde olmadığı için,bu kuyruk meselesi ondan da olabilir mi?
İyi seyirler...
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu da bugünkü align trex 500 ESP modelimle yaptığım uçuşum,iyi seyirler,her uçuş sonrası kendime güvenim artıyor...Kesinlikle model büyüdükçe stabilite artıyor...Bu arada mehmet beyin tavsiyesine birazcık uyarak artık inverte girişleri side-in yapıyorum,kesinlikle daha kolay,ama henüz tail-inden vazgeçemedim,alışkanlık
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol