İbrahim bey , amatör olmanızı veya böyle bir modelin uçuş anında yaşatabilceği heyecanı,korkuyu,endişeyi ve hatta paniği inanın tahmin etmek ve anlamak buradaki tüm modelci arkadaşlar için zor değil. Bizler son ekonomik olaylar yüzünden 450 modellerimizi bile uçuramaz hale geldik.Olası bir kırım bizler gibi düşük ve orta gelirli modelcileri hatta yüksek gelirli modelcileri bile korkuturken , sizin korkmanız ve endişelenmeniz gayet doğal bir ruh hali.
Forumumuz , bu hobiyi icra etmek isteyen, amacı sadece uçmak ve iyi bir modelci olmak isteyen her hobi severe sonuna kadar destek vermiş ,teknik bilgi ,deneyim ,problem çözümünde yardımsever, donanımlı bir platform olmuştur.
Bence bu işi zamana yayarak,acele etmeden, modelin eksiklerini tamamlarken diğer yandan 450 model ile uçuş deneyimlerinizi artırıp, forumun teknik konularından da istifade ederek daha özguvenli ve cesaretli bir şekilde maidene hazırlık yapabilirsiniz.
Birebir yardım alabileceğiniz kişiler de mevcuttu eskiden ama , zaman öyle bir zaman oldu ki , insanlar bırakın hobi yapmayı, günü kurtarmayı bile zor başardığı bir ortam olunca , size direkt yardım edebilecek birini öneremiyorum maalesef.
Kaldı ki aslolan da kendi göbeğini kendi kesmektir , bence forumu okuyarak , gerek simülasyon gerek canlı pratik yaparak , daha emin adımlarla yapabilirsiniz, o maideni
Vario konusunda da Alman forumlarından ya da diğer yabancı forumlardan da destek alabilirsiniz,neticede pahalı da olsa Vario'da RC helikopterdir ve hepsinin temel mantığı aynıdır.
Takıldığınız her konuda buradan destek alabilirsiniz , bence yine bir düşünün derim