Van'dan selamlar

hakanalp

Yeni Uye
Van'dan herkese selamlar
valla 1 -2 senedir rc araçlarla ilgileniyorum ama ilk kez videonuza youtube 'da rastladım sanırım arama yaparken hiç türkçe arama yapmadığımdan dolayı şimdiye kadar rastlamamıştım :laugh: ama ii oldu
ismim hamit hakan alp Van'da üniversitede yardımcı doçentim şu anda elimde hpi bullet flux st , hpi sport 2 musteng 1969 off road ve on road arabalar var ayrıca double horse 9053 ( 3 kanal) helikopter birde t-rex 100 ün çakması olan v911 4 kanallı helikopter var şimdi nine eagle pro solo 180d almayı düşünüyorum nasıl sizce?

Van'dan selamlar

Hoş geldiniz Hamit bey
keyifli forumlar dilerim...

Van'dan selamlar

Hamit bey aramıza hoşgeldiniz öncelikle size keyifli forumlar dilerim solo pro 180 i ben kullandım tavsiye etmem ( önemli parçaların yedekleri yurtiçinde yok bende çok komik bi parça yüzünden öylece yatıyo) eğer o boyutta bi model isterseniz kullanmadım ama blade 130 x araştırmanızı tavsiye ederim bu arada eğer 6 kanala yeni geçecekseniz bence heliden önce simülatör almanız.

Van'dan selamlar

ismail şencan' Alıntı:
Hamit bey aramıza hoşgeldiniz öncelikle size keyifli forumlar dilerim solo pro 180 i ben kullandım tavsiye etmem ( önemli parçaların yedekleri yurtiçinde yok bende çok komik bi parça yüzünden öylece yatıyo) eğer o boyutta bi model isterseniz kullanmadım ama blade 130 x araştırmanızı tavsiye ederim bu arada eğer 6 kanala yeni geçecekseniz bence heliden önce simülatör almanız.

Teşekkür ediyorum ismail bey valla aslında bu aklıma takılan bir konuydu ama topmodels teki arkadaşlar bana yedek parça temin edebileceklerini söylediler tabi ayrıntısını sormadım. simulasyon siparişini vermedim daha ama bir tane hepsibuda da var simulasyon için özel bir öneriniz varmı?

Van'dan selamlar

Hocam merhabalar, Van'da bu tür şeylerle uğraşan birisini gördüğüme şaşırdım bende yaklaşık 1 yıldır helikopterlerle uğraşıyorum bende Van'da veteriner fakültesindeyim, umarım bi gün tanışmak mümkün olur. :)

Van'dan selamlar

Merhaba Hamit Bey,

Forumumuza ve aramıza hosgeldiniz :) Artık Van'da aktif olarak bu hobi ile uğraşan 3 tane üyemiz oldu %p Umarım en kısa süre içerisinde bir araya gelip, tanışırsınız. Bu hobi beraber yapılınca çok daha keyifli oluyor ;)

Gerçi İsmail bey cevap vermiş ama kısaca ben de küçük 1-2 tavsiyede bulunayım:

1- Öncelikle almayı düşündüğünüz model 6 kanal micro. Bu nedenle daha önce 4 kanal tecrübeniz olduğu için mutlaka simulator çalışması yapmanızı gerekiyor. Detaylar :

2- Ilk model ve ekipman konusuna gelince:

3- Yukarıdaki detaylı anlatımız yaptığımız modeller içinde en ekonomik olanı V922. Nine eagle modelleri sizi yorabilir, bu nedenle ben de tavsiye etmiyorum. Diğer microlar da mesela Blade 130x, mCPx BL size şu aşamada fazla gelir.

4- Ama ekonomik yön sıkıntı değilse, simulasyon sonrası direkt 450 veya 500 sınıfı ile de başlayabilirsiniz.

5- Vakit buldukça şu konulara bakarsanız, yol haritanız daha net ortaya çıkacaktır.

Şimdilik bu kadar. Yeni hobiniz hayırlı olsun ve kolay gelsin :saygilar:

Van'dan selamlar

Hamit Bey Hoşgeldiniz,

Bende arkadaşlarım gibi öncelikle simulatör edinmenizi öneririm.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Ynt: Van'dan selamlar

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Merhaba Hamit Bey,

Forumumuza ve aramıza hosgeldiniz :) Artık Van'da aktif olarak bu hobi ile uğraşan 3 tane üyemiz oldu %p Umarım en kısa süre içerisinde bir araya gelip, tanışırsınız. Bu hobi beraber yapılınca çok daha keyifli oluyor ;)

Gerçi İsmail bey cevap vermiş ama kısaca ben de küçük 1-2 tavsiyede bulunayım:

1- Öncelikle almayı düşündüğünüz model 6 kanal micro. Bu nedenle daha önce 4 kanal tecrübeniz olduğu için mutlaka simulator çalışması yapmanızı gerekiyor. Detaylar :

2- Ilk model ve ekipman konusuna gelince:

3- Yukarıdaki detaylı anlatımız yaptığımız modeller içinde en ekonomik olanı V922. Nine eagle modelleri sizi yorabilir, bu nedenle ben de tavsiye etmiyorum. Diğer microlar da mesela Blade 130x, mCPx BL size şu aşamada fazla gelir.

4- Ama ekonomik yön sıkıntı değilse, simulasyon sonrası direkt 450 veya 500 sınıfı ile de başlayabilirsiniz.

5- Vakit buldukça şu konulara bakarsanız, yol haritanız daha net ortaya çıkacaktır.

Şimdilik bu kadar. Yeni hobiniz hayırlı olsun ve kolay gelsin :saygilar:

Mehmet bey Teşekkürler valla şuanda nine eagle almaktan vazgectim v922 yi bende takip ediyorum ama nereden satın alabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamit hakan alp' Alıntı:
Mehmet bey Teşekkürler valla şuanda nine eagle almaktan vazgectim v922 yi bende takip ediyorum ama nereden satın alabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Konulara göz gezdirmeye, videoları izlemeye devam ederseniz aradığınız tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz Hamit Bey. ;)

Van'dan selamlar

Hoş geldiniz Hamit Bey. Türker Bey'in dediği gibi Model alışveriş sitelerine kadar forumda birçok bilgi var.

Ben de 6 kanallıya V922 ile başladım. Banggood.com dan almıştım.

Cahit Kaş' Alıntı:
Hoş geldiniz Hamit Bey. Türker Bey'in dediği gibi Model alışveriş sitelerine kadar forumda birçok bilgi var.

:) ilginiz için teşekkürler cahit bey valla takipteyim :laugh: şimdi siteye bakiyorum

Cahit Kaş' Alıntı:

Cahit bey bu banggood tan alis veriste bu ürünler yurt dışından geliyor sanirim bunun kargosu nasıl hallediliyor

Van'dan selamlar

Banggodda kargosu fiyata dahil. Free Shipp yazan ürünlerde gönderim ücretsizdir.

Cahit Kaş' Alıntı:
Banggodda kargosu fiyata dahil. Free Shipp yazan ürünlerde gönderim ücretsizdir.

Direk adresemi geliyor kumandasi icindemi