v977 yedek aranıyor ve birkaç soru...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neville

Uye
merhabalar elinde v977 için maın blade clıp, blade tail,swashplte,linkage gibi yedekler olan varsa ve satmak isteyen makul bir fiyata. özel mesajla bana ulaşabilirler.
2. olarak ben v977 devamlı sola çekiyor(forumda aradım ama net birşey bulamadım) sağ trim veriyorum helikopter titriyor ileri geri gidiyor yine trim veriyorum bu seferde hem gövde titriyor hemde kuyruk titriyor. :mad: :mad: vede ben bir türlü stabil olarak havada asılı durmuyor. 3 saniye bile zorla duruyor(kapalı alanda)sonra ileri ve sola çekiyor.sorun nedir ne yapmalıyım? teşekkürler. :RCKolik:

v977 yedek aranıyor ve birkaç soru...

Aletin aynisindan bendede var soyledigin olay benimde basima geldi kumandanin ayar modunda olmasiyla alakali kumandayi biraz kurcalayinca duzeliyo ama tam olarak hangi hareket duzeltiyo bilmiyorum bildigim motor ac kapa tusuyla kumanda ekraninin sag yanindaki tuslara bir sure basili tumakla alakali bisey ama bunu aleti elinde tutarken gaz vererek yapmalisin yoksa hasarat acabilir.

Ynt: v977 yedek aranıyor ve birkaç soru...

Kumandanin ayar tuslarindaki sag taraftaki tus 4 ch ve 6 ch kullanim icin sol taraftaki rudder in hizini arttiriyor ust taraftakini kullanmayin mod 4 e geciriyor alt taraftakine basili tutarsaniz menuyu sifirliyip hover mod a geciyor hover modda hafif her yada farkli yonlere cekme yapabilir titreme orta seviyede yuk binmezken cok yapar cunku disliyi oturtmuyor ve yukari asa itme yapiyor havada titreme yapiyorsa featining shafti veya ana mili yamuktur iyi ucuslar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...