Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler saygı değer,arkadaşlarım ve abilerim bi sorum,olacaktı v922 min ana kartını değiştirdim alıcısını ve kumanda onu tanımadı nasıl tanıtabilirim ?
İyi günler saygı değer,arkadaşlarım ve abilerim bi sorum,olacaktı v922 min ana kartını değiştirdim alıcısını ve kumanda onu tanımadı nasıl tanıtabilirim ?
Özel bir şey yapmıyorsun. Bazen bu şekilde tanımıyor ne yazık ki. Sürekli tanıyınca kadar kumanda ve heli aç, kapat. Bir şekilde sonunda tanıyacaktır, eğer gelen ana kart sağlam ise.
Çoook teşekkür ederim bangood sitesinden sipariş verdim daha önce bi,cok parçayı ve helinin kendisini de ordan almıştıl yani tek yapmam gereken sürekli tanıyana kadar aç kapa yapmam
Anakart değişiminden sonra ki,sonucu yazmayı unutmuşum şimdi fark ettim Mehmet abime çok,teşekkür ediyorum söylediği gibi,tanıyana kadar aç kapa yaptım ve sonunda tanıdı anakart la ilgili hiç bir sıkıntı yok